Utorak 19 Listopad 2021

Pretraga

Bivši astronaut iz misije Apollo 14 Edgar Mitchell: Nismo sami u svemiru

22 Tra 2009
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

ASTRONAUT Edgar Mitchell koji je bio dio misije na Mjesec 1971. godine, Apollo 14, rekao je kako život izvan Zemlje postoji te da istinu skrivaju američka i druge svjetske vlade.

Edgar, mitchel, nismo, sami, u, svemiru

"Naša sudbina je, po mome mišljenju, da postanemo dio planetarnog društva... Trebali bi biti spremni otići dalje od svoga planeta i Sunčevog sustava kako bi saznali što se tamo zaista događa", rekao je Mitchell koji je odrastao u popularnom Roswellu za koji mnogi vjeruju da je bio poprište rušenja vanzemaljske letjelice 1947. godine. Tvrdi kako su stanovnici toga grada bili ušutkavani kako ne bi pričali o svojim iskustvima s vojnim vlastima, pišu svjetski mediji.

NASA-ino "zataškavanje" cijele priče traje i 62 godine nakon događaja No, po njegovim riječima, ti ljudi svoje tragične priče nisu željeli sa sobom ponijeti u grob, pa se u njihovom mjestu našao mladić koji je bio na Mjesecu i smatrali su ga dovoljno pouzdanim da mu "šapuću" njihova iskustva.

Prije deset godina Mitchell je dobio dozvolu Pentagona da ispriča njihova iskustva. Tvrdi kako je neimenovani admiral iz Zapovjedništva obećao da će otkriti istinu koja se krije iza slučaja Roswell te je potvrdio priču o rušenju NLO-a. No, ubrzo mu je admiral zabranio pristup dokumentima kada je pokušao dublje istražiti cijeli slučaj. Po Mitchellovim riječima sada taj isti admiral negira cijelu priču.

"Nema sumnje da su nas posjećivali"

"Nevjernicima" savjetuje da pročitaju knjige i znanstvene članke te će shvatiti što se zaista događa. "To trebaju napraviti, jer zaista nema sumnje da su nas posjećivali", kazao je Mitchell. NASA-in glasnogovornik je, naravno, odbacio cijelu priču o prikrivanju dokaza.

"NASA ne prati NLO-e. NASA nije uključen u niti jednu vrstu zataškavanja vanzemaljskog života na Zemlji ili bilo gdje drugdje", rekao je NASA-in glasnogovornik Michael Cabbage.

Izvor: index.hr

Za Vas odabrao: Miro-sinj

O autoru
Author: Miro-sinjEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno