Ponedjeljak 25 Listopad 2021

Pretraga

Matični brod

26 Pro 2014
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

 vanzemaljski matični brod

VIDEO Božićni pozdrav sa Sunca: Viđen matični izvanzemaljski brod veličine Zemlje?

NLO entuzijasti pobrinuli su se da i na Božić 2014. imamo jedan misteriozan objekt u Sunčevom sustavu, točnije neposredno blizu Sunca.

 

Da nam Božić ne prođe bez izvanzemaljskih posjetitelja pobrinuo se Scott Waring, urednik portala UFO Sightings Daily, koji je na NASA-inoj fotografiji Sunca, snimljenoj satelitom SDO, otkrio ogroman objekt kako se udaljava od površine Sunca. Posebno je zanimljivo što je objekt pravilnog, točnije trokutastog oblika.

Isto tako, sudeći po fotografiji visoke rezolucije, riječ je o ogromnom objektu, veličine Mjeseca ili Zemlje. Tu počinju pretpostavke Waringa, koje će tek dočekati NASA-ino objašnjenje po pitanju misterioznog "matičnog broda" pored Sunca.

"Pregledavao sam Helioviewer online i primijetio divovski trokutasti NLO kako odlazi sa Sunca. Njegov odlazak izazvao je masivnu solarnu aksploziju", napisao je Waring, a prenosi International Business Times.

Portal Before It's News Waringov je video komentar nazvao detaljnim i takvim da "ostavlja vrlo malu sumnju u ono što se vidi".

Pričekajmo ipak službeno objašnjenje znanstvenika kojima su ovakve pojave i promatranje aktivnosti Sunca posao od kojeg zarađuju za život i koji nije bazirano na željama i neutemeljenim pretpostavkama, već stvarnim činjenicama.

 

 

preneseno sa
http://dnevnik.hr

 

 

 

 


prođe,bez,pobrinuo,ogromnom,portal

   

        

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno