Utorak 5 Prosinac 2023

Pretraga

NASA je prekinula prijenos videa s ISS-a

30 Lip 2019
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

NASA je prekinula prijenos videa s ISS-a zbog pojave neidentificiranih svjetlosnih zraka

Zaposlenici američke zrakoplovne agencije ponovno su ožalošćeni ufolozi i svi ljubitelji svemirskih tajni, koji stalno prate Zemljinu orbitu s web-kamerama instaliranim na ISS-u. Nažalost, u slučaju najzanimljivijih i intrigantnih trenutaka, NASA jednostavno prekida emitiranje.

 

   na.2

U ovom slučaju, kamere svemirske stanice su snimile tajanstvene zrake svjetlosti, koje su se iznenada pojavile iz tamne beskonačnosti i usmjerene prema Zemlji. Bilo je tako nevjerojatno i fantastično da su nezavisni istraživači svemira, koji su uspjeli zabilježiti ovaj jedinstveni trenutak (vidi video ispod), odmah podijelili video koji su primili, s korisnicima Interneta.

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Što je to i tko šalje tako nevjerojatne i snažne zrake prema našem planetu? Ako pogledate izbliza, primijetili su neki ufolozi, u crnilu prostora možete uhvatiti suptilnu siluetu u obliku diska. Očigledno je poslao zrake na Zemlju.
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Jasno je da se gotovo svi korisnici World Wide Weba slažu da ni od NASA-e, ni od drugih svjetskih svemirskih agencija nećete čekati objašnjenja o tome. Što kažu znanstvenici? Što je to NLO. Ovo i tako, kako kažu,  je razumljivo. A činjenica da je riječ o svemirskom brodu, či je i zašto osvjetljava naš planet, još uvijek nitko od Zemljana ne može znati, čak ni najistaknutiji znanstvenici i najbolja američka vojska.To jednostavno nije jasno, primjećuje poznati tajvanski ufolog Scott Waring o tome, zašto su zaposlenici NASA-e morali prekinuti emitiranje? Čega se boje? Ovdje je misterija, mnogo intrigantnija od svrhe zbog koje su vanzemaljci ispalili zrake prema našem planetu ...

izvor

 
O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno