Utorak 5 Prosinac 2023

Pretraga

Flota NLO-a fotografirana na nebu iznad Teksasa

13 Kol 2019
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Stanovnik Teksasa (SAD) zaustavio se pred semaforom i ugledao skupinu neobičnih letjelica na nebu. (Esoreiter.ru)

Prva pomisao žene bila je na ptice ili balone, ali kad je bolje pogledala sve su prvotne ideje bile raspršene.Kad se na semaforima upalilo zeleno svjetlo, stanovnica Teksasa morala je prestati snimati i dovršiti svoj manevar na cesti.

 

 fnla1          
Otrgnuvši se malo, odlučila je opet promatrati čudne predmete, ali više nisu bili na nebu.
Prema ufolozima, najčešće se upravo tako ponašaju NLO - oni iznenada nestaju.
 Da su to bili jednostavni dronovi, ne bi nestali.Neovisni istraživači vjeruju da je to bila NLO flotila koju je vodio jedan, veći objekt. Moguće je da su se manji NLO-i odmah okupili unutar glavnog predmeta i povukli čim su otkriveni.


Ufolog je na kometi Churyumov-Gerasimenko vidio dva „vanzemaljska svemirska broda“


Poznati ufolog Scott C. Waring bacio je još jedan neobičan pronalazak prostora u raspravu o Mreži. (Esoreiter.ru)

Ovaj put, gledajući NASA-inu sliku, na kometi Churyumov-Gerasimenko / 67P pronašao je dva čudna predmeta koji se sumnjivo ističu iz općeg krajolika svemirskog objekta.

  fnla2          

Kao što sam Waring kaže, kad je pogledao fotografiju Comet 67P, otkrio je u njoj dvije vrlo zanimljive strukture.

Radi praktičnosti, ufolog je  otkrivene predmete istakao žutom bojom.
Zaobljeni predmet izgleda kao zrakoplov koji je sletio s nekom svrhom. Druga je struktura više nalik kocki, ali možda je i svemirska letjelica, samo je ovdje sletjela prije mnogo vremena.Neobičan izgled predmeta ne znači da oni nisu brodovi, jer nas standardna percepcija može prevariti.

fnla3           

Ufolog je također rekao da je to raspjevani komet koji kontinuirano šalje poruke u posljednja tri desetljeća. Prema ufologu, signal je dolazio iz jednog svemirskog broda koji je sletio na komet.

Ufolozi su u svemiru primijetili flotilu NLO-a koja ide prema Zemlji

Nakon pregleda fotografija koje je objavila NASA, istraživači su došli do zaključka da se cijela flota izvanzemaljskih brodova približava u našem smjeru, odnosno prema Zemlji. (Esoreiter.ru)
Fotografije je snimio NASA-in Solarni i heliosferični opservatorij. Na slikama se vide neobična svjetla čija priroda još nije jasna.
 NASA-ini znanstvenici odbili su komentirati.

fnla5        
U blizini satelitske kamere SOHO otkriven je veliki broj svjetala koje je kamera snimila. Na svom kanalu Strrtcap1 na Youtubeu, istraživači su objavili video sa snimkama svjetla, iznoseći svoje pretpostavke.Prema ufologiji, predmeti koji su pali u okvir definitivno nemaju zemaljsko podrijetlo.
 Možda je opservatorij slučajno uhvatio let izvanzemaljskih brodova.
Ovo nije prvi put da su takve "NLO flotile" primijećene na slikama SOHO kamera, rekli su istraživači. Neki stručnjaci vjeruju da se teleskop jednostavno srušio zbog magnetske oluje, a teleskop je stvorio nenormalne slike.
Neki su pretpostavili da su brodovi tijekom pokreta podijeljeni u skupinu. Jedna se skupina kretala prema Zemlji, a druga prema Suncu. S kojim se namjerama skupina NLO-a kreće prema Zemlji nije poznato.

izvor
izvor
izvor

 
O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno