Nedjelja 3 Prosinac 2023

Pretraga

Tajna afera: vanzemaljska svemirska letjelica stara 150 milijuna godina.

17 Kol 2019
(Reading time: 3 - 5 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Čudne vijesti nedavno su stigle o tajnom projektu američke vlade za analizu navodne izvanzemaljske prisutnosti na Zemlji. Ovo je pitanje velikog iznenađenja, nakon neočekivanog povratka staroj priči poznatoj kao "incident Roswell" (srušeni svemirski brod). Kao i tajni "Serpo projekt", bez kojeg se priča neće u potpunosti otkriti.

 

  ta1                                                                            Vanzemaljski sustav zvijezda     

Ispada da je izvanzemaljski svemirski brod srušen 1947. u Roswellu u Novom Meksiku bio samo dio velike zagonetke.
 Prema anonimnim izvorima, Amerikanci su otkrili brod vanzemaljaca koji se srušio prije oko 150 milijuna godina, još u doba dinosaura!Ranije smo se prisjetili tajnog „Serpo Project“ - informacije o tome objavljene su na web stranici serpo.org. Postoje i izvješća o izvanzemaljskim posjetima Zemlji za koje se navodi da su ih pružili sadašnji i bivši zaposlenici američke Obavještajne agencije (DIA).
Kanal za objavljivanje informacija je Victor Martinez, moderator usluge e-pošte koja analizira teme povezane s nenormalnim događajima.
Krajem 2005. Martinez je napisao da su ga izvori DIA tražili da otkrije informacije o „projektu SERPO“.
To je kasnije kodno ime za program tajne razmjene 1960-ih, 70-ih i 80-ih godina između grupe američke vojske i vanzemaljaca iz rase Eben koji su stupili u kontakt s američkom vladom.

Ostale informacije koje su objavili ti izvori pokazale su da američka vlada održava zapise koje su sastavili američki dužnosnici i rasu vanzemaljaca koji se odnose na posjet Zemlji u davnim vremenima.
 Na neki način, projekt Serpo i incident Roswell poveznica su u jednom programu vezanom za vanzemaljce.

Začudo, to ne proturječi drugim pretpostavkama da su vanzemaljci posječivali Zemlju posljednjih desetljeća možda su planetu posjećivali u dalekoj prošlosti.

IZVAN ZEMALJSKI SVEMIRSKI BROD
U ime nepoznatog, Martinez izvještava: „Naši su znanstvenici koristili metodu raspadanja radioaktivnih izotopa da bi se odredila starost letjelice. Sedimentarne stijene i činjenica da je objekt "ukopan" u stijenu korišteni su za procjenu starosti nepoznatog broda.Brod, navodno vanzemaljske proizvodnje, promjera 45 stopa (14 metara) dopremljen je uuređen pustinjski kompleks dje je započeto istraživanje broda.

Unutar broda pronađena su dva visoko raspadnuta izvanzemaljska tijela i nekoliko pretpovijesnih životinja (mali dinosauri), koje su vanzemaljci navodno uzeli kao uzorke.
 Ebony je ime za koje se tvrdi da je dato civilizaciji neznanaca koji su posjetili Zemlju iz sustava zvijezda Zeta Reticuli i srušili se u Roswellu. Međutim, otkriveni brod ne pripada vanzemaljcima s planeta Serpo.Anonimni izvori dodali su: "... nitko nije mogao reći odakle potječe Ebony, također nije znao tko je on. Strana su tijela bila previše raspadnuta da bi se pažljivo proučila. Bili su visoki otprilike 5 stopa(1,5metara) i imali su vrlo velike, gomoljaste glave.  Osobno sam radio na operaciji u ranim 70-ima “, komentira Martinez  nevjerojatne događaje.

  ta2                                                                                fotografija mrtvih vanzemaljaca s mjesta udesa     

Uređaji preuzeti s broda sastojali su se od malih uređaja sličnih kristalima povezanih zajedno vlaknastim kabelom - ovu tehnologiju su kasnije savladali naši stručnjaci.
 Elektrana je sadržavala veliku komoru s onim što smo nazvali "kamenjem", očito, nosiocima nekog oblika energije.
Prostrani ventilacijski kanali smješteni oko pogonskog sustava puhali su preko „kamenja“, pretpostavljajući da čine izvor napajanja, omogućavajući veliku brzinu leta u svemiru.
Brod nije imao mlaznice, niti bilo što nalik njima. Samo su isti veliki kanali smješteni u kružnici na dnu aparata u šest točaka i prekriveni rešetkom separatora.

Između ostalog, otkriveno je nekoliko nepoznatih materijala i legura koje još uvijek ne možemo utvrditi.
"Kamenje" je tijekom godina vjerojatno izgubilo svu energiju. Nisu bili radioaktivni i nisu odašiljali poznato zračenje.
 Općenito, to su dobro obrađene i granitne šipke koje ne sadrže egzotična svojstva.
Nismo mogli pronaći ili razumjeti stvarni elektroenergetski sustav i, prema tome, nismo mogli kontrolirati nikakvu opremu koja se nalazi na brodu.
 Međutim, pronašli smo "zvjezdanu kartu" - barem smo tako protumačili otkrivenu kartu.
Do danas nismo uspjeli pročitati i dekodirati njihovu zvjezdanu kartu. Zvjezdana karta prikazala je dio prostora, ali naši znanstvenici nisu mogli identificirati određeno područje prostora.

KOMENTARI PRONAĐENIH ARTEFAKATA.
U publikaciji na serpo.org, Martinez i njegovi izvori razmišljaju o implikacijama nalaza ove prirode.
"... nevjerojatna tehnologija drugog uređaja nadmašila je naša dostignuća; iako je od 1968. postignut određeni napredak, bio je minimalan, uglavnom zbog uništenog stanja izvanzemaljskog broda ... mislimo da su u neko doba povijesti drevni ljudi ušli na brod ... "Komentari onih koji su zainteresirani za priču nisu ništa manje zanimljivi:
"... postojanje izvanzemaljskih civilizacija koje su već dostigle svemirske letove unutar Galaksije Mliječnog Puta (i vjerojatno drugih) uistinu ubija um.
kad su ta izvanzemaljska stvorenja već posjetila druge svjetove milijunima godina,  Homo sapiens nije ni postojao!"
 „Može se samo nagađati gdje je bila ta civilizacija koja je u dalekoj prošlosti dosegla međuzvjezdane letove.

 

izvor

 
O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno