Nedjelja 3 Prosinac 2023

Pretraga

Učiteljica iz Oxforda tvrdi da vanzemaljci namjeravaju spasiti čovječanstvo stvaranjem hibrida

24 Ruj 2019
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Doktor Jung Hai Chi, učitelj korejskog jezika na Sveučilištu Oxford, rekao je da vanzemaljci otimaju stanovnike našeg planeta kako bi stvorili hibridna bića iz vlastitog i ljudskog genetskog materijala.

 

  h1                      


Specijalist primjećuje da klimatske promjene koje se događaju na Zemlji mogu uništiti cijelo njezino stanovništvo. A hibridi koje su stvorili vanzemaljci pružit će priliku za rješavanje ovog problema. Čovjek je apsolutno siguran da među nama već postoji ogroman broj ljudi koji predstavljaju takve hibride. Prije sedam godina Chi je pokrenuo ta pitanja u svom djelu "Pingvini i ekološka kriza". A prije nekog vremena objavljena je i njegova knjiga koja je u potpunosti posvećena temi hibridi. Trenutno se može pronaći isključivo na korejskom. Publikacija se zove "Vanzemaljska invazija i kraj čovječanstva."


Prema nastavniku, problemi očuvanja ljudske rase uzbuđuju ne samo naše znanstvenike, već i vanzemaljce. Chi napominje da obrnute klimatske promjene ne samo da mogu spasiti Zemlju, već i pokazati strancima pogrešnost njihovih prosudbi o nerazvijenosti ljudskog uma. Ali sada, kad gledaju kako se približava naša smrt, vanzemaljci su možda odlučili započeti s provedbom vlastitog hibridnog projekta.

Korejac tvrdi da našu planetu posjećuju četiri različite vrste izvanzemaljaca: slamnati, visoki, ljuskavi (reptiloidni) i insekticidni. Potonje nismo u stanju razumjeti, jer ljudski organi jednostavno ne opažaju njihovu razinu komunikacije.

Trenutno je liječnik zauzet traženjem činjenica koje mogu dokazati njegovu teoriju. No, unatoč njihovoj odsutnosti, učitelj je apsolutno siguran da hibride karakterizira nevjerojatno visoka razina inteligencije i da će im pomoći da se nose s predstojećim poteškoćama.


izvor

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno