Srijeda 6 Prosinac 2023

Pretraga

PRVI VANZEMALJAC JE OTKRIVEN U RUSIJI, - UFOLOGIST MIKHAIL SCOTERN

25 Ruj 2019
(Reading time: 1 minute)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Ufolozi proučavaju izvanzemaljska bića više od stotinu godina. Stručnjaci su otkrili da je prvi vanzemaljac viđen u Rusiji.

 

van1          


Mihail Shkotern, koji je proučavao NLO i paranormalne pojave više od deset godina, došao je do zaključka da su vanzemaljci prvi put posjetili Rusiju. Prvi dokazi o postojanju izvanzemaljskih bića pronađeni su u Jakutiji. Tamo je očevidac snimio NLO 1932. godine.

U budućnosti su se slične poruke počele pojavljivati ​​s područja Europe i Sjedinjenih Država. U vrijeme tehničkog razvoja postignuti su značajni rezultati na proučavanju izvanzemaljskog života. Međutim, potvrditi dolazak izvanzemaljaca na Zemlju i njihov kontakt s ljudima trenutno nije uspio.


izvor

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno