Srijeda 6 Prosinac 2023

Pretraga

Ufolozi kažu da su djelatnici NASA-e namjerno uništili dokaze o životu na Marsu

30 Lis 2019
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Stručnjaci za svemirske izvanzemaljce rekli su da su se NASA-ini predstavnici riješili slika koje prikazuju lik Sfinge i Bude, kao i križ. Sve ove fotografije snimljene su na Marsu zahvaljujući roveru Curiosity i mogu se smatrati nepobitnim dokazom postojanja života na ovoj planeti.

 

  Dolina Marinera                  


Ufolog Joseph White tvrdi da su se majanske piramide, kao i egipatske piramide, pojavile na Zemlji zahvaljujući marsovskim stanovnicima koji su ih donijeli sa svoje planete. Prema riječima stručnjaka, ostaci takvih građevina mogu se naći na Crvenoj planeti i u sadašnjem trenutku.

David Childress, Josephin kolega, također je izrazio svoje mišljenje o ovoj temi. Poznato je da je u potpunosti solidarna s Whiteom. Kao što David priznaje, među NASA-inim materijalima uspio je pronaći dokaze o vertikalnim pločama koje su pronađene na Marsu, napravljene od kamena i strašno podsjećaju na Stonehenge. U isto vrijeme, specijalist je napomenuo da se na Zemlji ovaj spomenik nalazi prema shemi zviježđa Plejade.

mž1                          

Cheadress je sigurna da je ta činjenica moćan argument u korist izjave o izvanzemaljskom podrijetlu stvaralaca ovog arhitektonskog djela. Ufolog je također rekao da su prije nekog vremena na teritoriju Crvene planete, koju stručnjaci nazivaju Gradom, otkriveni drevni sarkofag i pravoslavni križ od kamena.


Samo sada niti jedan od tih nalaza obični ljudi ne mogu vidjeti. To ometa stroga cenzura NASA-inih zaposlenika. Neki od stručnjaka uvjereni su kako predstavnici svemirske agencije namjerno uređuju dobivene slike, uklanjajući s njih figure raznih statua i vjerskih simbola.

 

izvor
https://cryptic.world/ufologi-utverzhdayut-chto-sotrudniki-nasa-namerenno-unichtozhili-dokazatelstva-sushhestvovaniya-zhizni-na-marse.html

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno