Utorak 5 Prosinac 2023

Pretraga

U Tjumenu je fotografiran NLO, što se jasno vidi na slici

31 Lis 2019
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Fotografija, koja je prije nekoliko dana snimljena u Tjumenu, zaprepastila je čak i one koji uopće nisu vjerovali u vanzemaljce, unatoč činjenici da ovaj put materijalisti nisu vjerovali u njihovo postojanje. Ovo je neidentificirani leteći objekt u obliku diska. Kao što znate, takve pojave često nazivamo tradicionalnim humanoidnim zrakoplovima. No, je li "leteći tanjur" doista ušao u okvir mobilnog uređaja? Na ovo pitanje trenutno pokušavaju odgovoriti istraživači koji se bave takvim situacijama, a ne samo njima. Korisnici mreže su se, pak, žurili raspravljati o neobičnom slučaju, koji se tradicionalno dijeli na skeptike i one koji vjeruju da nismo sami u svemiru.

 


Najneverovatnija stvar u ovoj priči je udaljenost s koje je snimljen neidentificirani objekt. Autor slike, piše nashgorod.ru, već je izjavio da prije toga nije trebao snimiti ništa slično. Na fotografiji se NLO može jasno vidjeti, a to definitivno nije oblak.

Misteriozni snimak postigao je najveću popularnost na društvenim mrežama, gdje korisnici to trenutno aktivno komentiraju.

 nlo tij2     


Vrijedi napomenuti da Tjumenjaši prije pojave NLO-a te večeri nisu primijetili ništa čudno. Osim toga, primijetili su, bizarne oblake koji su rijetkost u njihovom gradu. Međutim, navodne izvanzemaljske svemirske brodove nad Tjumenom viđali smo i prije, i više puta.


Na primjer, 2015. godine, ljudi u ovom gradu na nebu su vidjeli neobičan predmet, a znatiželjan preokret događaja odmah je uzbudio lokalne stanovnike. Štoviše, često su se iste anomalije osjetile u Tjumenu 2013. i 2017. godine.

Prema teoretičarima zavjere, vanzemaljci su odavno bacili pogled na ruske gradove, a posebno su ih počeli privlačiti u pozadini Svjetskog prvenstva, održanog 2018. godine. Kako su novine pisale tijekom natjecanja, tajanstveni predmeti pojavljivali su se i iznad stadiona. I, što je najzanimljivije, viđeni su upravo u onim gradovima u kojima su se sportaši natjecali.

Tom su se prilikom mnogi čak i šalili da su se vanzemaljci zainteresirali za nogomet. Iako se, prema podacima ufologa i očevidaca, NLO-i viđaju nad Ruskom Federacijom prilično često u 2019. godini.


izvor
http://mirkosmosa.ru/news/v-tyumeni-sfotografirovali-nlo-kotoryi-mozhno-horosho-rassmotret-na-snimke

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno