Nedjelja 3 Prosinac 2023

Pretraga

Nekoliko NLO-a uslikano je nad Kostromom

03 Stu 2019
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Nekoliko NLO-a uslikano je nad Kostromom, od kojih se jedan dobro može vidjeti na slici.

Nije tajna da su se neidentificirani objekti, koji su, prema alternativnim znanstvenicima, letjelice izvanzemaljske proizvodnje, počeli širiti u velike gradove zemlje. Nedavno su se, primjerice, iznad Kostrome počeli pojavljivati ​​takozvani "leteći tanjuri", a prije nekoliko dana to se ponovo dogodilo. Dok skeptici kažu da je riječ o slabo proučenom prirodnom fenomenu, ufolozi inzistiraju na želji vanzemaljaca da brzo stupe u kontakt s vladom Ruske Federacije. Zanimljiv nebeski incident snimljen je kamerom mobilnog telefona, tako da je relevantan sadržaj sada slobodno dostupan.

kos2        
Mnogi istraživači vjeruju da u stvarnosti nema ništa natprirodno. Ali kako onda objasniti nešto što ne nalikuje ni avionima ni dronovima? Na fotografiji možete vidjeti nekoliko čudnih predmeta odjednom, a jedan od njih se može detaljno vidjeti. Najveći NLO, koji je, čini se, najbliži kameri prilikom nastanka fotografije, vrlo je sličan tradicionalnoj vanzemaljskoj svemirskoj letjelici, koja često treperi u holivudskim filmovima. Preostala tri objekta je teško vidjeti, ali općenito govoreći, slični su im.


Sada nevjerojatni snimak pažljivo proučavaju neovisni stručnjaci koji su se tek počeli baviti ovom tematikom, tako da zasad nemaju konačnu presudu, a vi možete biti zadovoljni samo njihovim pretpostavkama o ovoj temi.

Prema brojnim izvještajima domaćih medija, u Kostromi dogodio se neobičan događaj. Prema fotografu, koji je postao autor nevjerojatne slike, uspio je uhvatiti vanzemaljsku invaziju. Muškarac je također dodao da tajanstveni predmeti ne mogu biti blještavi u kameri.

Neki ljubitelji nekonvencionalnih hipoteza utvrdili su da se flota NLO-a kreće prema Moskvi. Daleko od činjenice, naravno da je to upravo ono što su vanzemaljci željeli, jednako kao ni činjenica da su to uopće bili oni. No skeptici su se ipak složili u jednoj stvari, posebno u tome što tajanstvena anomalija zaista zadivi maštu.

 kos3    


Vrlo zanimljiv NLO koji je fotografirao lokalni stanovnik u Magnitogorsku

Na fotografiji se jasno vidi nerazumljivi NLO, koji leti dolje pod pravim kutom. Istraživači su tada zaključili da je u stvarnosti mali meteorit uhvačen kamerom, ali ova se inačica ne čini vjerojatnom, budući da kozmički kamen leti koso dok se ne sudari sa zemljom.


Prema onima koji su skloniji vjerovanju ufološkim podacima, tip je zabilježio sudar svemirskog broda s vanzemaljcima na brodu. Ovaj NLO snažno je podsjetio na komete, jer ga je odlikovao dugačak vatreni rep.

izvor
http://mirkosmosa.ru/news/nad-kostromoi-sfotografirovali-neskolko-nlo-odin-iz-kotoryh-mozhno-horosho-rassmotret-na-snimke

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno