Srijeda 6 Prosinac 2023

Pretraga

Nlo flota

07 Ožu 2020
(Reading time: 1 minute)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Kamere ISS-a snimaju NLO flotu u Zemljinoj atmosferi

Čitava flota misterioznih predmeta zabilježena je kamerama Međunarodne svemirske stanice. Neidentificirane leteće objekte posebno su gledali gledatelji NASA-inog videa koji su emitirani na YouTubeu.

Na objavljenom videu ISS kamera, snimila je Zemljinu atmosferu, a nakon nekog vremena na njenoj se pozadini pojavljuju brojna svjetla koja se kreću velikom brzinom.

Neki su korisnici mislili da se radi o izvanzemaljskim sondama koje su na Zemlju poslane u izviđačke svrhe. Prema drugima, ispitivanja tajnog raketnog oružja.

  flota 1.1      

Međutim, postoje fantastičnije teorije, na primjer, flota izvanzemaljskih letjelica vraćala se iz dubokog svemira ka Zemlji. Neovisni istraživači objašnjavaju njihovu nevjerojatnu verziju činjenicom da je u posljednje vrijeme aktivnost NLO-a u Sunčevom sustavu toliko narasla da sve više podsjeća na svemirsku prijetnju.

Nema komentara NASA stručnjaka u vezi s ovim videozapisom. Oni uglavnom vjeruju da su većina tih anomalija obične optičke iluzije, tako da daljnje istraživanje nije potrebno.izvor
https://esoreiter.ru/news/0320/flotiliyu-nlo-v-atmosfere-zemli-zapechatleli-kamery-mks.html

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno