Utorak 5 Prosinac 2023

Pretraga

Razlozi za skrivanje podataka o NLO-ima

14 Pro 2020
(Reading time: 3 - 5 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Razlozi za skrivanje podataka o NLO-ima

Za sva službena pitanja o NLO-ima uvijek postoji standardni izbjegavajući odgovor da su podaci klasificirani u interesu nacionalne sigurnosti. Najlakši način za pretpostaviti je da se najmoćnije sile bore za stjecanje znanja od vanzemaljaca kako bi postale vođe u svladavanju novih tehnologija. Ali u stvari, razlozi mogu biti puno složeniji, pogotovo jer čovječanstvo ne zna za njih.

 

Kako su se pojavile sve tajne o NLO-ima
Deklasificirani dokumenti iz britanskih arhiva kažu da je Winston Churchill, tijekom Drugog svjetskog rata, naredio da se svi podaci o NLO-ima klasificiraju najmanje 50 godina. Ovu je odluku motivirao strahom od sijanja panike među stanovništvom. Prema jednom od političarovih tjelohranitelja, Churchill i Eisenhower složili su se prikriti u činjenici da su se zrakoplovci RAF-a koji su se vraćali iz borbenog leta susreli s NLO-ima.

  thumbnail tw 201702111701002111

                                                                 Fotografija NLO-a snimljena u sklopu projekta Plava knjiga                                                                     

Neki istraživači vjeruju da je razlog tajnosti Churchillovo uvjerenje da će činjenica pojave NLO-a proširiti paniku među masama i utjecati na vjerske stavove.

Američki astronaut Edgar Mitchell uvjeren je da katastrofa u Roswellu nije fikcija. I sam je rođen u tim mjestima i dobro poznaje farmere koji su ispitivali ostatke NLO-a. To su njegovi prijatelji i susjedi.

Sjedinjene Države provodile su tajne projekte za proučavanje NLO-a
Od 40-ih godina prošlog stoljeća američke obavještajne službe izvele su nekoliko tajnih projekata u kojima su istraživana izvješća o viđenjima NLO-a.


1952. godine u Sjedinjenim Državama je osnovan tajni projekt "Roda", u okviru kojeg su prikupljene i istražene činjenice viđenja NLO-a u razdoblju od 1947. do 1952. godine. Svi podaci koje su sudionici projekta prikupili i analizirali pohranjeni su u Nacionalnoj upravi za arhiv i evidenciju. Na Internetu je objavljen samo beznačajan deklasificirani dio izvještaja "Aista". To je navedeno u posebnom projektu LIGA.net "Istina je u blizini" , koji je analizirao deklasificirane dokumente o NLO-ima američke Središnje obavještajne agencije.


Međutim, većina povjerljivih podataka projekta Aist i dalje su klasificirani kao klasificirani.

Još jedan projekt u kojem su Sjedinjene Države bile angažirane u istraživanjima NLO-a bio je projekt Plava knjiga. Provodile su ga američke zračne snage od 1952. do 1970. Projekt je predstavljao drugi val takvih istraživanja (prvi je obuhvaćao dva slična projekta - Sign i Grudge).

Među projektnim dokumentima bile su i fotografije neidentificiranih letećih objekata.

  91117c228180731211b0fc802e788ee8

                                                                    Fotografija iz deklasificiranog CIA-inog dokumenta o projektnoj plavoj knjizi             

Tajne o NLO-ima drugih država
Mnoge vodeće sile znaju o NLO-ima. Svi kozmonauti i astronauti tako misle, i ne samo oni. Test pilot Marina Popovich, prva supruga kozmonauta P. Popovicha, sa sigurnošću zna da su svi sovjetski kozmonauti vidjeli NLO, ali nisu svi to priznali.

I astronauti i kozmonauti pisali su izvještaje nadređenima. Samo su svi ti podaci povjerljivi.

Ruske arhive s informacijama o NLO-ima čuvaju se u Središnjem istraživačkom institutu u blizini Moskve. Postoje slični arhivi u Kini i u nekim drugim državama. Edgar Mitchell uvjeren je da obavještajne službe svih razvijenih zemalja imaju tajne podatke o kontaktima s NLO-ima, a vlade bi trebale otkriti podatke za slobodan pristup. Do sada su samo Francuska i dijelom Velika Britanija pošle za tim.


Glavni razlozi skrivanja podataka o kontaktima s vanzemaljcima
Prema istraživačima ovih pojava, posjet nerazumljivim objektima i stanovnicima na Zemlji ima nekoliko razloga:

Vlade država se boje izgledati nedosljedne u održavanju reda i zaštiti svojih građana od mogućeg uplitanja vanzemaljske inteligencije.
Znanstveni krugovi ne nalaze ni elementarne znanstvene dokaze o postojanju izvanzemaljskog života ili postojanju života u paralelnim prostorima. Drugim riječima, čak i same činjenice o NLO-ima su sumnjive.
Mnoge činjenice o kontaktima skrivaju sami "kontakonti" zbog nerazumijevanja i ismijavanja drugih ljudi.
Smatra se da znanje o NLO-ima može zadati porazan svjetonazor i svijest ljudi, prvenstveno onih koji vjeruju u Boga. Vjeruje se da je čovjek stvoren slično Stvoritelju. A vanzemaljci - na čiju su sliku stvoreni?
Informacije o NLO-ima i kontaktima s vanzemaljcima koje su akumulirale mnoge vladine agencije raspršene su. Uz to, ne objašnjava mnoge stvari na razini ljudske svijesti. Znanstvenici ne mogu pronaći odgovore na pitanja o tim tajanstvenim objektima. Najvjerojatnije je to jedan od glavnih razloga zašto se sve povjerljive činjenice ne objavljuju u javnosti.

izvor
https://yarkov.org/prichiny-sokrytiya-informacii-pro-nlo/

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno