Nedjelja 3 Prosinac 2023

Pretraga

Izvanzemaljska civilizacija upravlja Sjedinjenim Državama

14 Pro 2020
(Reading time: 3 - 5 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Snowden Papers Confirmed: Izvanzemaljska civilizacija upravlja Sjedinjenim Državama

Bivši kanadski ministar obrane dao je senzacionalnu izjavu. Ispada da su izvanzemaljci, čiji dolazak sa zvijezda čovječanstvo čeka od pamtivijeka, odavno ovdje. Kad bi ljudi promijenili način života, počeli se odgovornije i pažljivije odnositi prema planeti, prestali posvuda uređivati ​​odlagališta otpada, boriti se, ubijati i silovati, početi pomagati siromašnima i otpuštati svu vojsku, vanzemaljci bi im dali fantastične tehnologije.

 

    kva3        

Paul Hellyer napunio je 90. Bio je ministar obrane od 1963. do 1967. godine. Ne želeći tajnu vanzemaljaca sa sobom ponijeti u grob, odlučio ju je prenijeti svijetu. A budući da slobodni tisak postoji samo u Rusiji, drug Hellyer obratio se kanalu Russia Today.

Golemoj publici TV kanala rekao je da postoji osamdeset vrsta vanzemaljaca. "Neki od njih" izgledaju poput nas - mogu prošetati ulicom, a to nećete ni primijetiti ", rekao je u programu SophieCo.

Kako oni izgledaju?

Hellyer je opisao nekoliko vrsta vanzemaljaca. Među njima ima i "visokih bijelaca" (čak surađuju s američkim zrakoplovstvom u Nevadi). Druga skupina vanzemaljaca - "sivi maleni". Još jedna - "nordijske plavuše", ove su slične Dancima.

Bivši ministar nije precizirao odakle mu takva vijest. No, novinari su brzo otkrili izvore.

Nedavno je tisak objavio informaciju da je Edward Snowden ukrao oko 1,7 milijuna tajnih dokumenata koji se tiču ​​ne samo aktivnosti američkih specijalnih službi, već i operacija svih grana američkih oružanih snaga: kopnenih snaga, zrakoplovstva, mornarice, marinaca. Prema drugim izvorima, bilo je najmanje dva milijuna dokumenata. Ne, ovo nije podvala nekog novinara koji progoni senzaciju, već izjava stručnjaka Pentagona. Sve su to više-manje točno brojali.

Izvještaj stručnjaka, kao i obično, bio je zatvoren i bio je namijenjen ušima i očima kongresmena. Ukratko, u Rusiji bi mu dodijelili barem pečat "DSP" - "Za službenu upotrebu", a svi bi primjerci bili numerirani i izdani protiv potpisa, a navečer bi ih prikupljali natrag u tajnu sobu. Ali kongresmeni u SAD-u prilično su brbljavi. Radi vlastite popularnosti neprestano se moraju promovirati, inače će ih birači zaboraviti.

    kva5       


Mike Rogers, razgovorljivi šef obavještajnog odbora Zastupničkog doma američkog Kongresa, prvi je došao do novinara. Sve je ispričao u mikrofone, čak rekao da tajne informacije iz Snowdenovih materijala oduševljavaju ne samo neprijatelje, koji su bili spremni pažljivo proučiti popise specijalnih službi, generala, časnika, obavještajnih časnika, kontraobavještajnih časnika i ... Tada je, kažu, kongresmen oklijevao. Ali drugi su govorili u njegovo ime.

A mediji su saznali da Sjedinjenim Državama već dugo vladaju izvanzemaljci. Snowden Papir su najbolji dokaz za to.

Poznat po senzacionalno istraživačko novinarstvo Sorcha Faal pozivajući se na Snowdena, Glenna Greenwalda i FSB-a, ističe da ti podaci pružaju nepobitne dokaze da je vanzemaljska inteligencija pokretačka snaga američke unutarnje i vanjske politike barem od 1945. godine.

U posebnom izvješću FSB-a o Snowdenu, na temelju njegovih dokumenata, zabilježeno je da je Edward još u prosincu 2012. godine e-poštom kontaktirao uvaženog kolumnista i blogera Glenna Greenwalda. Razgovarali su o nevjerojatnoj temi - o nekim "drugim stvarima" za koje bi drug Greenwald bio "zainteresiran".

Prema samom Snowdenu, izvještaj FSB-a, između ostalog, posvećen je tajnim informacijama da Sjedinjenim Državama zapravo upravljaju dvije vlade: jedna je izabrana, a druga u sjeni.

Potvrda ovih podataka sada je primljena: Hellyer ne samo da je dobio pristup svim Snowdenovim dokumentima predatim ruskim specijalnim službama, nego je također izjavio da su istiniti. Inače, isti je Hellyer priznao da su vanzemaljci "posjećivali naš planet tisućama godina".

"Visoki bijeli" igraju posebnu ulogu u vanzemaljskim skupinama. Ova vanzemaljska civilizacija ne samo da surađuje s američkim zrakoplovstvom u Nevadi, već je također igrala značajnu ulogu u geopolitici sredinom 20. stoljeća.

  kva6            

Prema whatdoesitmean.com, "eksplozivno otkriće" u izvještaju FSB-a bilo je sljedeće. Snowden Papers potvrdili su da su visoki bijeli ista ona vrsta vanzemaljaca koja je stajala iza zadivljujućeg uspona nacističke Njemačke 1930-ih.


Evo primjera iz izvješća FSB-a.

Upravo je uz "stranu pomoć" nacistička Njemačka, koja je do kraja 1930-ih posjedovala samo 57 podmornica, tijekom svojih četiri godine Drugog svjetskog rata uspjela u svojim brodogradilištima izgraditi 1163 tehnološki napredne podmornice, pa čak i njima upravljati!


Evo još jednog primjera.

Prema dokumentima Snowdena, 1954. godine "visoki bijeli" stupili su u kontakt s američkim predsjednikom Dwightom D. Eisenhowerom. U to je vrijeme ta skupina stvorila "tajni režim" koji danas vlada Sjedinjenim Državama.

Pa, dno dna.

Najalarmantnije je, piše Sorcha Faal, što izvještaj FSB-a upozorava: na dnevnom redu "visokih bijelih" je pitanje provedbe takvog "tajnog režima" američkog upravljanja, koji bi omogućio stvaranje globalnog elektroničkog sustava, sakriti istinu o prisutnosti vanzemaljaca na Zemlji. Uvođenje takvog sustava slijedit će završna faza plana za vanzemaljsku civilizaciju, naime potpuna asimilacija zemljana i svjetska dominacija.

Ruski obavještajni stručnjaci primjećuju da se o katastrofalnoj borbi za moć koja se vodi u Washingtonu može suditi "nepogrešivo". S jedne strane, legalno izabrana vlast,a s druge strane, "tajni režim" Tko će biti jači? ..

izvor
https://topwar.ru/38427-dokumenty-snoudena-podtverdili-soedinennymi-shtatami-upravlyaet-vnezemnaya-civilizaciya.html

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno