Srijeda 6 Prosinac 2023

Pretraga

Rat s vanzemaljcima traje već dugi niz godina. Mjesto bitke - Zemlja, NLO-i u svemiru blizu zemlje

22 Pro 2020
(Reading time: 2 - 4 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Bitka na nebu iznad istočne Afrike bila je najpoznatija 23. lipnja 1996. Stotine ljudi - stanovnici kenijskog grada Rift Valley, zadržavajući dah, promatrali su kako se dva odreda vanzemaljskih brodova progone i pucaju zasljepljujućim jarko crvenim zrakama.

        

"Bili su to brodovi dvije potpuno različite vrste", kaže očevidac - umirovljeni pukovnik njemačkog ratnog zrakoplovstva Kurt Formann, koji je bio u posjetu rođacima u Keniji. “Jedna eskadrila sastojala se od tri kupolasta zvjezdana broda, svaki veličine velikog zrakoplova i opremljen svijetlim reflektorom. Suprotstavila su im se četiri manja broda, u obliku tanjura, brža i upravljivija. Jedan od njih uništen je u prvim minutama bitke ... ”Bitka je bila žestoka i kratkotrajna. Kad je sa svake strane ostao samo jedan preživjeli zvjezdani brod, bitka je završila: oba su broda odletjela brzinom munje.

Sukob vanzemaljaca zabilježili su kairski radari, ali egipatska vojska zaključila je da nema dovoljno osnova da objekte potvrdi kao izvanzemaljske brodove. Na tlu nisu pronađeni tragovi oborenih NLO-a. Prema Foremanu, to je razumljivo: "Vatrena snaga brodskih topova bila je toliko velika da su neprijateljski brodovi uništeni u zraku, pretvarajući se u oblake užarenog plina." Očito okršaji u bliskom Zemljinom svemiru nisu rijetkost.

Slika zaslona 2020 12 22 15 59 08     

Od 2000. godine NASA je dokumentirala najmanje tri viđenja NLO-a. Doista, ne vodi li se rat u blizini naše planete između različitih svemirskih rasa? A ako se dogodi, nije li to zbog kontrole nad Zemljom i nad najcjenjenijim resursom planeta - ljudima? Ili ovo možda uopće nije rat, već nešto drugo? Još nema odgovora. No, jednog će se dana šaroliki mozaik činjenica, često kontradiktornih, koji trenutno predstavlja fenomen NLO-a, dodati u koherentnu sliku, a mi ćemo otkriti tko su vanzemaljci, kakvi su njihovi međusobni odnosi i još mnogo toga.

      Slika zaslona 2020 12 22 15 59 31  

Povijesni dokazi, kao i mitovi i legende mnogih naroda svijeta, sugeriraju da su se u davna vremena vodile bitke između suprotstavljenih skupina vanzemaljaca. Njihov najslikovitiji opis daje nam drevni indijski ep "Mahabharata". Činjenicu da su to bili upravo ratovi između vanzemaljaca (koji su uključivali tamošnje stanovništvo Zemlje) uvjerljivo potvrđuje drevni rukopis "Vaimanika Shastra", napisan u 4. stoljeću prije Krista, pohranjen u središnjoj arhivi Delhija. na temelju još drevnijih dokumenata. Detaljno opisuje zračne kočije ili vimane, često spominjane u Mahabharati. Upoznavajući se s tim tekstovima, netko je zapanjen sličnošću vimana sa modernim NLO-ima.

  Slika zaslona 2020 12 22 15 59 52    

Vaimanika Shastra također govori o mnogim drugim uređajima koje su koristili "bogovi", a koji su izvršavali, na primjer, funkcije radara, moćnih lasera. U epu se laserske zrake nazivaju "vatrene strelice". Sudionik jedne od bitaka, Bhima, gađajući takvim "strelicama", udario je cijelu vojsku, koja se sastojala od 10 tisuća ratnih slonova, mnogih kočija, konjanika i pješaka. Neki znanstvenici vjeruju da su se ti događaji mogli dogoditi prije tri i pol tisuće godina, tijekom katastrofalne smrti grada Mohenjo-Daro.

Vanzemaljski ratovi vođeni su u 10-12 tisućljećima prije Krista. Postoji mišljenje. da postojanje Atlantide, civilizacije koja je posjedovala znanje koje je i danas nedostupno čovječanstvu, nije bilo ništa drugo do ogromna baza vanzemaljaca. Postojanje ove civilizacije (ili vanzemaljske kolonije), koju su drevni egipatski svećenici (i nakon njih - Platon) nazivali Atlantidom, odnosi se na približno isto razdoblje (9-11 tisućljeća prije Krista). Moguće je da Atlantida nije umrla kao posljedica erupcije, već je uništena supermoćnim oružjem.Udarac na Atlantidu izazvao je globalnu katastrofu na Zemlji, a pobjednici nisu ostali na planetu.


izvor
https://zen.yandex.ru/media/transformator/voina-s-prishelcami-idet-uje-mnogo-let-mesto-bitvy-zemlia-nlo--blijnii-kosmos-5d4807cb32335400ad2490fb

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno