Srijeda 20 Listopad 2021

Pretraga

Američke svemirske snage

26 Pro 2020
(Reading time: 4 - 8 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

ISTINITA PRIČA SVEMIRSKOG MARINCA, KOJU JE SAM ISPRIČAO

Veteran svemirskih ratova - čini se da će proći puno vremena prije nego što ćemo upoznati ljude koje bismo tako mogli nazvati. Ali, prema nekim teoretičarima zavjere, zapravo na Zemlji već postoje stotine tisuća takvih vojnika. I danas se moramo upoznati s najiskrenijim uspomenama na jednog od njih.

Djeca vojnici
Do 2014. godine život Jasona Ricea bio je najobičniji i gotovo neugledan. Škola, fakultet, zatim marinci, služba u Afganistanu i Iraku. 2007. vratio se civilnom životu, završio studij, zaposlio se. Jason je uvijek bio nedruštven, nije imao prijatelja i ni na koji način nije mogao zasnovati obitelj. To ga je 2014. natjeralo da se obrati psihologu koji je predložio pribjegavanje hipnozi.

Tako je otkrivena cijela istina o Riceu: ispada da je bio vojnik u međuzvjezdanim ratovima i da se umjesto Iraka borio na drugim planetima.

Sve je počelo u djetinjstvu. Jason je bio izuzetno energično i nemirno dijete, uništavalo je sve što mu je došlo pod ruku i stalno bježalo od kuće. Dječji psiholog zbog kojeg su ga roditelji doveli zapravo je radio za vojsku. Utvrdio je da je dječak, po karakteru i razmišljanju, izvrstan za program svemirskog pješaštva.

Prvi pokušaji američke svemirske flote i međunarodnog programa " Sunčeva straža" da koristi pješaštvo zemljana u bitkama na drugim svjetovima završili su potpunim neuspjehom i ogromnim gubicima ( maskirani kao rat u Vijetnamu ). Postalo je jasno da se borci za takve misije moraju obučavati od djetinjstva. Rice je ušao u ovaj program.

    ss1    

Gubici Vijetnama nisu zato što je najnaprednija vojska na svijetu izgubila od gerile , već da bi se sakrili gubici u svemirskim ratovima.

Prije svega, slomili su mu psihu, naučili ga bespogovorno pokoravati i umetnuli čip za kontrolu mozga sa sustavom samouništenja. Ako ga dječak pusti, čip bi ga ubio.

Vojna obuka započela je s deset godina. Djecu vojnike podučavali su taktikama i strategijama rata u nultoj gravitaciji i drugim svjetovima. Naučili su nas kako se služiti oružjem nedostupnim običnim zemaljskim vojnicima - laserskim , plazma i gravitacijskim topovima. Istodobno, Rice je nastavio ići u školu, a trening se odvijao u posebnoj podzemnoj bazi u blizini njegova grada.

U dobi od 15 godina Jason je pozvan na službu. Jednog dana, na putu do škole, jednostavno ga je odvezao vojni džip, a ljudi u uniformi rekli su mu da je vrijeme da vrati domovinu. Uz pomoć hipnoze i brisanja sjećanja nitko nije primijetio njegov nestanak. Tako je Rice ušao u IDARF ( međuplanetarne obrambene i reakcijske snage).

Ova jedinica je nastala u kasnim 1980-ih kao dio komponente kako bi se pomoglo američkoj svemirskoj floti i na Sun Sentinela u borbenim operacijama . U njemu su služili samo vojnici iz NATO bloka. Njihov je cilj, rečeno je Riceu, bio zaštititi mirne, inteligentne rase u našem sektoru galaksije, pomažući tako izvanzemaljske saveznike za čovječanstvo općenito, a posebno za NATO. Ali to nije bila istina.

Otajstvo Reicha
Rice je pravo stanje stvari saznao kasnije iz razgovora sa svojim prijateljem - SS časnikom iz Marsovskog petog Reicha.

Ovo prijateljstvo bilo je krajnje neobično, jer genetski poboljšani stanovnici Reicha uopće nisu mogli podnijeti obične zemljane. I premda je tijekom Drugog svjetskog rata Hitler uspio stupiti u kontakt s međuzvjezdanim savezom " Vanjske zvijezde" i dobio njegovu naprednu tehnologiju.

Reich je pobjegao prvo na Antarktiku , a zatim na Mars. Ali rat ga je pratio. Ako su na Zemlji američke snage uspjele zadržati mir, tada se na Marsu odvijao atomski rat između tri strane - Reicha, Staljinove svemirske flote i drevne marsovske civilizacije. Nijemci bi sigurno izgubili, da nije bilo intervencije vanzemaljaca Draco - jedne od glavnih u savezu " Vanjske zvijezde". U zamjenu za opskrbu ljudi, Draco je Reichu dao najnapredniju tehnologiju koja je pomogla potisnuti Ruse s Marsa i odvesti Marsovce duboko ispod površine.

    ss2   

Draco je to kasnije ponovio sa Sjedinjenim Državama, što je pridonijelo stvaranju " crne flote" za svjetsku vladu i " Sunguards" za NATO.

Sve to Rice tada nije znao, tek je počeo trenirati. Isprva su ih vozili na Zemlji godinu dana, a zatim su prevezeni u njemačku lunarnu bazu. Tamo je upoznao svog prijatelja i suborca, koji je također prolazio obuku. Dvije godine na Mjesecu svemirski marinci, kako su sebe nazivali vojnici IDARF-a, usavršavali su svoje napredne vještine u oružju. Svladali su egzoskelete, plazma puške, Gaussove puške, granate i bacače granata s antimaterijom.

U njihovom su se arsenalu nalazile gravitacijske mine koje stvaraju crnu mikro rupu, stacionarno oružje koje razdvaja veze između atoma i polja sile.

Zapovjedništvu IDARF-a nije se svidjela upotreba implantata - umjesto toga, vojnici su dobili set čipova koji bi mogli utjecati na njihove fizičke mogućnosti . Primivši signal iz stožera, vojnik je postao jači, brži, rane su mu gotovo trenutno zarasle. Istina, sve to po cijenu teške iscrpljenosti. Gotovo sva tehnologija dolazi i od Draca.

Posljednja - četvrta - godina studija održana je na Marsu. Riceova je jedinica naučila komunicirati s 19. tankovskom divizijom Reicha i zajedno s njom sudjelovala u bitkama s Marsovcima.

Tako neobična unija lako se objasnila. Nijemci su bili tehnološki superiorniji od Amerike i bili su spremni podijeliti svoja dostignuća u opskrbi ljudskim materijalom i resursima. Osim toga, Draco je stajao nad oba Reicha i SAD-a s u Sunguards, prisiljavajući ih na suradnju. Napokon, 1996. godine započela je prva prava borbena operacija.

Na prašnjavim stazama dalekih planeta
Riceu i njegovim suradnicima rečeno je da je njihov cilj zaštititi mirnu rasu na dalekom planetu od invazije jedne od divljih kozmičkih civilizacija. Zapravo se ispostavilo da je sve bilo puno složenije. Draco rasa postupno se degradirala, za njihov opstanak trebao im je stalni dotok biomaterijala. No, u prostoru do danas postoji hladni rat između na Outer zvijezdama i Federacije središnjih zvijezda. Jedan od obveznih sporazuma u njihovom sučeljavanju je neuplitanje u poslove nerazvijenih rasa. Ali Draco je pronašao rupu: ako koristite zemljane koji još nisu vezani ugovorima, uz njihovu pomoć možete podrivati ​​situaciju na planetu koji se želi preuzeti, tako da njene vlade same pozovu Draca da njima vlada.

Tako se i dogodilo to vrijeme. Više od 70 tisuća pješaka IDARF-a i 240 tisuća Nijemaca ( sastojalo se od deset pancer-divizija i dvije SS-divizije) sletjelo je na mirni planet i počelo se pripremati za njegovu obranu. Razvoj lokalnog stanovništva u miroljubivim tehnologijama bio je na razini 20. stoljeća, a u vojnom smislu jedva je dosegao 17. stoljeće. Suprotstavio im se i genetski izveden roj polukibernetskih bića, koje su zemljani nazivali vukodlacima. Bez pomoći svemirskih marinaca, Lokalno stanovništvo jednostavno nije imalo šanse. Kao što se kasnije pokazalo, Draco je stvorio vukodlake posebno za napad na takve svjetove. Zemljani su bili potrebni samo za produženje sukoba.

U početku je planet bio pravi raj: izvrsni prirodni uvjeti, dobra hrana i lijepe djevojke. Najteže je bilo održati disciplinu i boriti se protiv AWOL-a. Ali invazija je sve promijenila. Nakon pet godina borbi na cijeloj površini planeta korištenjem bombaških napada na meteorite, masovnog genocida lokalnog stanovništva, uporabe nuklearnog i termonuklearnog oružja, svijet se pretvorio u pravu distopiju. Sad je to bio križanac cyberpunka i orwellovskog totalitarizma. I, iako su vukodlaci formalno poraženi, mještani nisu imali drugog izbora nego otići u pravo robovanje Dracu. I pretučene ekspedicijske snage IDARF-a i Nijemci krenule su dalje.

Pokazalo se da je sljedeći rat vrlo sličan prethodnom. Iako se Draco nije ustručavao upotrijebiti ljude, uključujući i oblik agresora, ovoga puta morali su ponovno braniti planet dovoljno razvijenih insektoida. Ali sada je scenarij pretpostavio poraz trupa Zemlje i Marsa, inače ponosni izvanzemaljci ne bi pristali na ponižavajuće upijanje njihova svijeta. Protivnik su bila druga cyber čudovišta, koja je također stvorio Draco. Izgledali su poput mješavine pauka i guštera, a po ponašanju bili su najsličniji paučnjacima iz " Zvjezdastog slijetanja" . U bitkama s njima, ekspedicijski korpus izgubio je dvije trećine snage. Za zaustavljanje invazije korišteno je nuklearno oružje i antimaterija. Planet se na kraju pretvorio u pougljenu radioaktivnu kuglu, ali je samo dolazak Dracovih trupa " spasio situaciju.

U to je vrijeme Rice je dorastao do čina poručnika i planirao daljnji rast u karijeri. Ali snage IDARF-a pretrpjele su ozbiljne gubitke. Da bi ih sakrila, Zemlja je čak morala pokrenuti ratove u Afganistanu i Iraku . Uz to, na putu je bilo novih vojnika pozvanih iz zemalja trećeg svijeta. Bilo je više novaka, bili su genetski promijenjeni, pa su stoga već nepotrebni veterani poslani kući, nakon što su im prethodno izbrisali sjećanje. Prema Riceu, posttraumatski stresni poremećaj kod bivših vojnika nije ništa drugo nego posljedice takvog postupka. Nakon što mu je hipnoza otkrila istinu, postavio mu je za cilj prenijeti je cijelom čovječanstvu.

Dali je ovo samo teorija zavjere,ili nečija bujna mašta,iza svakog mita ili legende se ipak nalazi istina

izvor
https://warhead.su/2019/04/01/pravdivaya-istoriya-kosmicheskogo-morpeha-rasskazannaya-im-samim

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno