Nedjelja 3 Prosinac 2023

Pretraga

Junona je otkrila drevnu međuplanetarnu stanicu u blizini Jupitera?

15 Sij 2021
(Reading time: 2 - 4 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Junona je otkrila drevnu međuplanetarnu stanicu u blizini Jupitera?


11. siječnja 2021. mnogi, ako ne i svi svjetski mediji izvijestili su o senzacionalnoj vijesti: svemirska letjelica Juno koja je kružila oko Jupitera otkrila je FM radio signal koji je dolazio s Jupiterova mjeseca Ganimeda.

Juno, NASA-ina je automatizirana međuplanetarna stanica pokrenuta 5. kolovoza 2011. za istraživanje Jupitera, drugog projekta u okviru programa New Frontiers. Letjelica je ušla u polarnu orbitu plinskog diva 5. srpnja 2016. Svrha misije bila je proučavanje gravitacijskog i magnetskog polja Jupitera, kao i ispitivanje hipoteze da Jupiter ima čvrstu jezgru.

  ju2  

I tako, prije nekog vremena (kad to nije prijavljeno), letjelica lansirana 2011. godine proletjela je polarno područje Jupitera brzinom od 111.847 milja na sat i naišla na radio izvor poznat kao "dekametarna radio emisija" ili jednostavno Wi-Fi ... Satelit je pratio radio emisiju samo pet sekundi, ali to je bilo dovoljno da potvrdi izvor.

ju3           

Kao što NASA objašnjava, pronađena radio emisija s frekvencijom od 10-40 MHz stvara struju elektrona koji se okreću u magnetskom polju Jupitera. Oni generiraju radio signal kao rezultat procesa određene nestabilnosti ciklotronskog mazera. A ovu nestabilnost ciklotrona toliko je užasno zanimala NASA da je misiju Juneau odlučeno produžiti unedogled, a sada su zauzeti izgradnjom novog broda, novac za koji su uspjeli dobiti u rekordno kratkom vremenu.

Pa kakva je spletka? - pita sada čitatelj. A intriga je u tome što su teoretičari zavjera znali za ovo zračenje još u listopadu 2020. godine, iako je NASA o njemu rekla tek sada. Priča je tamo započela pojavom sljedeće poruke na jednoj od mrežnih ploča:

Prema ovom skromnom tekstu, napisao ga je kao da je oficir CIA-e koji je u bijeg otišao u jesen 2020. godine. Razlog tome bilo je čišćenje tima agenata koji su očistili i sakrili podatke o pronalasku u orbiti Ganimeda predmeta sličnog međuplanetarnoj svemirskoj stanici, stvorenom pomoću neke napredne tehnologije.

Otvorio ga je isti onaj "Juno", koji je 6. lipnja 2020. otkrio čudan radio signal, o kojem NASA izvještava tek sada. Signal je bio vrlo moćan i išao je uskim snopom, što se u prirodi ne događa, pa je satelit usporen i pri sljedećoj se revoluciji okrenuo da pogleda - odakle dolazi snop?

Signal je dolazio od objekta u obliku torusa, unutar kojeg je bila obješena kugla promjera oko 1000 stopa. Kugla je bila od supstance nalik metalu, svijetlila je ljubičastom svjetlošću sa zelenom bojom i rotirala se u smjeru kazaljke na satu. U ovom se slučaju torus rotirao u suprotnom smjeru. Također se činilo da je kugla oštećena nekom vrstom unutarnje eksplozije. Nitko nije imao pojma o čemu se radi, a smatralo se da je to djelo protocivilizacije Zemlje, koja je pokušala kolonizirati Jupiter. Također je uzeta u obzir inačica izvanzemaljskog podrijetla predmeta.

Općenito, kad su šefovi saznali za sve, agenti povezani s temom, koji su počeli čistiti informacije, uklanjajući njihove tvrde i meke (odnosno žive) nositelje. A kad je sve bilo blokirano, započela je druga runda čišćenja - agenti koji su sudjelovali u operaciji počeli su umirati, kao od pandemije. Konkretno, prijatelj i pratitelj autora posta iznenada je uletio pod kiper ili nešto slično. Stoga je, kad je posljednji preostali nositelj tajnog znanja saznao ovu vijest, shvatio da će uskoro i sam skočiti kroz prozor. Ili umrijeti iz nekog drugog razloga. Stoga ga je agent uzeo za ruke i pobjegao u inozemstvo, odakle je počeo hitno širiti informacije, čija ga je objava malo zaštitila od likvidacije.

Kad su je ljudi pročitali u listopadu, svi su se veselo nasmijali. Međutim, kad su Aconiti iz NASA-e propjevali o otkriću nečega tamo na Ganimedu, tada su svi odjednom shvatili da se čini da je poruka čista istina i stoga je sada, kako bi prikrila informacije, NASA hitno objavila svoju legendu o tome što se događa. Sad moramo pomisliti da je ovaj bjegunac ne samo da je ostavio nekoliko poruka na forumima, već je i slikao tajnovitu postaju. Možda će uskoro informacije postati javne, pa pratimo razvoj događaja.


izvor
https://salik.biz/articles/78933-dzhuno-obnaruzhil-vozle-yupitera-drevnyuyu-mezhplanetnuyu-stanciyu.html

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno