Utorak 5 Prosinac 2023

Pretraga

Valiant Thor - vanzemaljac s Venere proveo je tri godine na Zemlji

31 Sij 2021
(Reading time: 2 - 4 minutes)

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

Valiant Thor - vanzemaljac s Venere proveo je tri godine na Zemlji
Valiant Thor stigao je na planetu Zemlju 15. ožujka 1957. Policija koja je patrolirala tim područjem prva ga je pronašla. Prvo su vidjeli vanzemaljski brod koji je polako sletio u polje u blizini Aleksandrije u državi Virginia. Tada je iz nje izašao visoki muškarac. Zastao je čekajući pristup policije.

Neznanac je zatražio od policijskih službenika da dogovore sastanak s američkim predsjednikom Dwightom D. Eisenhowerom. Policija je odmah kontaktirala svog nadređenog, koji je zahtjev stranca uputio Pentagonu.

Ubrzo su agenti službe nacionalne sigurnosti stigli na mjesto slijetanja vanzemaljskog broda. Odveli su muškarca u Pentagon. Predstavio se kao Valiant Thor. Tog dana izvanzemaljac je ismijao čitav sigurnosni sustav Pentagona. Lako ju je zaobišao, koristeći se samo telekinezom. Thor je telepatski kontaktirao zapovjednika američke mornarice. Tada ga je upoznao ministar obrane Charles Wilson.

U Pentagonu je Valiant rekao da je na planetu Zemlju s Venere doletio svemirskom letjelicom Victor-1. Kod kuće je dio "Vijeća-12". Predstavnici drugih svjetova često mu se obraćaju za pomoć. Pomaže u pronalaženju rješenja za njihove probleme. Stoga se Tora ponekad šalje u različite dijelove Svemira, ali njegov glavni zadatak je održavanje reda galaksiji Mliječna staza.

Na Zemlju je došao kako bi se pozabavio problemom povećanja zaliha nuklearnog oružja, što bi u slučaju rata moglo dovesti do katastrofe na galaktičkim razmjerima. Djelatnici Pentagona na razne su načine pokušali saznati više informacija o vanzemaljskim civilizacijama od Thora, ali nisu mogli postići svoj cilj.

Pokušali su ubrizgati u Valianta serum istine. Ali igla se slomila. Poslije se Thor jako naljutio. Rekao je da će, ako mu se netko drugi odluči obratiti s takvim eksperimentima, jako požaliti.

Thor je predsjedniku dao transkript poruke čelnika Visokog vijeća. Zemljanima su ponudili pristup novim tehnologijama i pomoć u duhovnom razvoju u zamjenu za zaustavljanje proizvodnje nuklearnog oružja. Predsjednik nije mogao uvjeriti generale zadužene za obranu da prestanu razvijati novo oružje.

  valiant thor3                

Tada je šef države dodijelio Toru poseban status na razdoblje od 3 godine. Tijekom tog vremena uspio se sastati i komunicirati s raznim visokim dužnosnicima kako bi spriječio nuklearni rat. Valiant je također sudjelovao u nekoliko tajnih projekata, od kojih je jedan bio izgradnja podzemnih vojnih baza, uključujući "Zonu 51".
Thor je bio visok oko 180 cm i težak oko 85 kg. Koža mu je bila tamne boje, a smeđa kosa lagano se uvila. Oči su mu bile smeđe. Na vanzemaljskim prstima i dlanovima nije bilo otisaka. Thor nije imao pupak. Valiant je rekao da ima 490 godina. Tečno je govorio 100 jezika. Njegov nivo inteligencije iznosio je 1200 bodova, što je stotine puta više od nivoa inteligencije prosječne osobe. Posjedovao je sposobnost da se po volji pojavljuje i nestaje. Thor je mogao rastaviti svoju tjelesnu strukturu na molekularnoj razini i ponovno sastaviti negdje drugdje. Izvana, izvanzemaljac se nije osobito razlikovao od ljudi, osim što je imao šest prstiju na rukama. Imao je i ogromno, ali lagano srce, a umjesto krvi, bakarni oksid.
Thor-ovo postojanje potvrđuju snimke koje je 1995. pokazao istraživač NLO-a Phil Schneider. Tvrdio je da je osobno upoznao gosta s Venere koji je radio za američku vladu. Schneider je na svojim predavanjima pokazivao fotografije izvanzemaljca kako bi izgledale uvjerljivije. Čak je dobio i nadimak "svjedok NLO-a". Ali, zapravo je malo tko vjerovao u Philove riječi.

Slika koju je pokazao datirana je 1943. godine, a Pentagon je za Valiant Thor saznao tek 1957. godine. Uz to, snimio je sijedog muškarca koji uopće ne sliči Thoru sa snimke koja je procurila u medije 1958. godine. Ali Phil je uvjeravao svoje slušatelje da je dobro upoznat s mnogim tajnim vladinim projektima. Rekao je da su američke vlasti 1954. godine potpisale "Grenadski sporazum" s vanzemaljcima.

  valiant thor2             

Također je znao da vlada ima poseban uređaj koji može izazvati potres i o predstojećoj invaziji vanzemaljskih bića na Zemlji. Schneider je tvrdio da je jedan od onih koji su uspjeli preživjeti pucnjavu s vanzemaljcima.

Godinu dana nakon što su informacije javno objavljene, znanstvenik je pronađen mrtav u vlastitom stanu. Službeni uzrok smrti je samoubojstvo. No, prema nekim izvješćima, na Philovu tijelu pronađeni su tragovi mučenja. Prije smrti znanstvenika, 11 njegovih prijatelja umrlo je pod istim misterioznim okolnostima. Stoga su mnogi istraživači NLO-a sigurni da su američku specijalnu službu likvidirali Schneider i njegovi drugovi, budući da su previše znali i o tome otvoreno govorili.

izvor
Источник: https://salik.biz/articles/79229-valiant-tor-inoplanetjanin-s-venery-provel-tri-goda-na-zemle.html


O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno