Srijeda 20 Listopad 2021

Pretraga

Kolaps diljem svijeta

07 Velj 2021
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Internet je pao u Sjedinjenim Državama, a u svijetu su široko rasprostranjeni nestanci električne energije. Slučajnost ili je to nešto zastrašujuće?

26. siječnja 2021. u javnosti se pojavila zabrinjavajuća vijest: Internet je pao na sjeveroistoku SAD-a. Prema ABC News , zabilježeni su problemi na području između Washingtona i Bostona. To je pogođeno davateljima internetskih usluga i usluga u oblaku, kao i mrežnim platformama poput Googlea i Facebooka.

Mnogi su ljudi izvijestili da nemaju internetski signal i da ne mogu početi raditi. DownDetector izvijestio je o velikim prekidima na Verizonu, Googleu, Zoomu, YouTubeu, Slacku, Amazon web uslugama i mnogim drugim. Verizon Communications Inc. najavio je da je optički kabel presječen u Brooklynu u New Yorku.

  2021 02 07 174652       

OK, recimo samo da je došlo do slučajnog prekida rada s Internetom. Ali, ne zaboravimo da je u posljednje vrijeme u svijetu došlo do nekoliko generaliziranih prekida napajanja (vidi članak od 12. siječnja 2021. - Novi masovni prekid napajanja u Rumunjskoj, nakon onih iz posljednjih nekoliko dana. „Slučajnost tehničkih neuspjeh ”? ).

Napokon, što se događa u posljednje vrijeme? Jesu li te stvari slučajne? Ili je nešto drugo u pitanju?

Novo masovno isključenje struje u Rumunjskoj, nakon proteklih nekoliko dana. Je li to opet "slučajnost tehničkog kvara"?

Prekidi napajanja u posljednje su vrijeme lanci, što pokreće mnoga pitanja o tome što se doista događa u svijetu. Kako je najavila web stranica hotnews.ro, u utorak, 12. siječnja 2021. godine, incident se dogodio u 11.14, u stanici Fundeni u Transelectrici, a sjeveroistočni dio Bukurešta ostavio je bez struje na pola sata.

Ovo nije jedini događaj takve vrste posljednjih dana. Kao što sam rekao u ovom članku - Veliki nestanci struje u Rumunjskoj i Pakistanu posljednjih dana. Tehnički problemi ili je nešto drugo u pitanju? - 8. siječnja 2021. godine, oko 15:00 sati, bilo je velikih problema s opskrbom energijom u županijama na sjeverozapadu zemlje. Pogođeno je najmanje šest županija, što je neviđeni problem opskrbe energijom u posljednjih 30 godina.

9. siječnja 2021., nekoliko tisuća kilometara daleko od Rumunjske, u Pakistanu je bilo velikih problema s opskrbom električnom energijom, što je ovu zemlju ostavilo u mraku.

  Close Encounters          

Ako se ne radi o "slučajnostima tehničkih kvarova", što bi onda moglo biti? Igra li se netko EMP (elektromagnetskim pulsom) oružjem ili je to elektromagnetsko zračenje Sunca koje može utjecati na električne mreže širom svijeta?

izvor
https://www.lovendal.ro/wp52/internetul-a-cazut-in-sua-iar-in-lume-sunt-pene-de-curent-generalizate-coincidenta-sau-e-vorba-de-ceva-terifiant/

https://www.lovendal.ro/wp52/o-noua-pana-de-curent-masiva-in-romania-dupa-cele-de-zilele-trecute-iarasi-e-vorba-de-o-coincidenta-de-defectiune-tehnica/

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno