Utorak 5 Prosinac 2023

Pretraga

Uslijed pandemija koronavirusa smanjuje se broj viđenje NLO-a

13 Velj 2021
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Uslijed pandemija koronavirusa smanjuje se broj viđenje NLO-a

No, situacija se popravlja, a vanzemaljci se vračaju.

Nismo zaboravljeni. Vanzemaljski um pamti nas. Borba protiv pandemije smanjila je aktivnost zemljana koji dolaze u kontakt s vanzemaljskim civilizacijama. Kakvi kontakti. No, čim su se pojavili prvi uspjesi u borbi protiv pandemije, ispostavilo se da su gosti iz drugih galaksija jednostavno čeznuli za nama i viđeni se u različitim dijelovima Zemlje.

  2021 02 13 173148                                     izvor youtube          

Glavna senzacija je s Floride. Mještani su, izlazeći na ulicu i gledajući u nebo, shvatili da su dobrodošli, dugo očekivani gosti. Videozapisi i fotografije preplavili su društvene mreže, Florida se već pripremala za susret sa istomišljenicima, Fox News posvetio je čitavo izvješće misterioznim objektima.

Veselje je pokvarila američka vojska koja je, kako se ispostavilo, jednostavno iz podmornice lansirala raketu Trident. Tada su je zamijenili s NLO-om.

Ali ne biste trebali očajavati. Negdje su u blizini.

Kanadski istraživač Jean-Minel Tena nedavno je na Webu objavio dokumentarni film, naravno, video u kojem vanzemaljski brodovi prelijeću površinu Mjeseca. Bacaju se čak i sjene. Korisnici društvenih mreža podijelili su se u dva tabora. Neki su odmah shvatili da vanzemaljci već duže vrijeme imaju vlastitu bazu na Mjesecu, a onaj tko je prvi doletio tamo uspostavit će odnose. Skeptici su video proglasili lažnim ili, u najboljem slučaju, letom nad mjesečevom površinom nekih potpuno kopnenih vozila. Pitanje je ostalo otvoreno.

Zašto nas ne posjete? Oni upadnu, i to kako!

Ni Voronjež nije pošteđen od dolaska gostiju iz dalekih galaksija. U utorak su vidjeli stupove svjetlosti. Mnogi su shvatili da je to kontakt. U društvenim mrežama razgovarali su o tome kako upoznati goste: s kruhom i soli ili ih napasti.

Svjetlosni stupovi u mrazu odraz su svjetlosti smrznutih čestica vode u gornjim slojevima atmosfere.

A što je s voljenim britanskim ili američkim znanstvenicima, koji se u nekoj raspravi neumorno nazivaju neospornim autoritetom? Harvardski astronom otkrio je zašto izvanzemaljci izbjegavaju kontakt s ljudima. Astronom Avi Loeb već godinama krivi svoje kolege zbog ignoriranja vanzemaljaca koji su nas posjetili 2017. godine. Međuzvjezdani objekt prošao je kroz Sunčev sustav, kružio suncem, ubrzavao i odstupao od očekivane putanje, potaknut misterioznom silom. Stručnjaci mu nisu posvetili dovoljno pažnje, a samo je Avi Loeb shvatio da izvanzemaljci lutaju prostranstvima svemira. Naravno, nakon što su saznali da ih čak ni ne smatraju izvanzemaljcima, izvanzemaljci su proletjeli bez ikakvih pokušaja ulaska u pregovore, kako je znanstvenik sažeo.

Gledajući u nebo, može se samo nagađati: nije li doista ono što zapravo jest?


izvor
https://esoreiter.ru/news/0221/pandemiya-koronavirusa-snizila-chislo-nablyudeniy-nlo.html
O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno