Nedjelja 3 Prosinac 2023

Pretraga

U "Stargate", "Star Trek" i drugim SF serijama predstavljene su mnoge istine o vanzemaljcima i NLO-ima, što Elita koja nas vodi strogo drži u tajnosti?

28 Velj 2021
(Reading time: 3 - 5 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

U "Stargate", "Star Trek" i drugim SF serijama predstavljene su mnoge istine o vanzemaljcima i NLO-ima, što Elita koja nas vodi strogo drži u tajnosti?
- Otkrivanje bombe "insajdera" iz tajnih službi: u stratosferi Zemlje postoje mnogi demonski oblici života, vrlo inteligentni i lukavi ... - o intervjuu s navodnim "insajderom" iz tajne službe, u kojima govori o mogućnosti vanzemaljaca na Zemlji.

naime da su u nekim SF filmovima / serijama predstavljene mnoge istinite stvari o vanzemaljcima / NLO-ima. Citiram, opet, iz istog intervjua:

"Već 1970-ih počele su se emitirati određene TV serije koje su neizravno otkrivale određene istine. Poznata serija "Zvjezdane staze" prvi je put iznijela određene istine, koje u to vrijeme svijet nije bio daleko od mogućnosti da zamisli. U ovoj seriji, u omjeru od preko 85%, postoji puno istina.

  Stargate        

Zašto? Budući da su takozvani "prosvjetljeni" željeli da se svijet sve više zanima za neke stvari i da posredno može razumjeti ono što im se na otvoren način nije moglo reći ili otkriti.

Kad je objavljena serija "Zvjezdana vrata" , nije bilo sumnje da je elita takozvanih "prosvijetljenih" željela da svijet zna za sve to, ali bez da joj se o tim istinama govori na iskren i očit način. Mnogi filmovi ove vrste snimljeni su s vremenom u istu svrhu, kako bi pobudili što je više moguće, ali na neizravan način, interes ljudi. Čini se da su od tada mnogi ljudi koji su bili dovoljno pametni shvatili da sve to zapravo nije uzaludno emitirano ...

U "Stargate" su prikazane istine koje se drže u strogoj tajnosti o postojanju drugih rasa, kao i o određenim ultratajnim tehnologijama i o mnogim drugim aspektima koji
se zasad drže u tajnosti.

Podrazumijeva se da je u takvim serijama, kao i u određenim filmovima, sve prikazano na takav način da se stvara dojam da se radi samo o nekim SF scenarijima, ali unatoč tome, određene istine koje se drže u tajnosti neizravno se otkrivaju kroz određene specijalni efekti.

U tim tajnim okruženjima dobro je poznato da su već razvijene ultrasofisticirane tehnologije koje su više od 250 godina ispred tehnologija koje danas poznajemo. Takve napredne tehnologije drže se u strogoj tajnosti i očito je da neće biti dostupne ovoj generaciji.

izvor
https://www.lovendal.ro/wp52/in-stargate-star-trek-si-in-alte-seriale-sf-sunt-prezentate-multe-adevaruri-despre-extraterestri-si-ozn-uri-ce-sunt-pastrate-strict-secrete-de-elita-care-ne-conduce/

 

Najjači potres u posljednjih 66 godina dogodio se u Nevadi (SAD). Regija također ima poznatu "Zonu 51" - tajno područje američke vojske, gdje bi se mogli raditi eksperimenti s NLO-ima i vanzemaljcima.

Potresi se i dalje događaju u svijetu, gotovo svaki dan - to nije ništa novo. Međutim, kad se to dogodi u blizini poznate "Zone 51", tada može pokrenuti neke sumnje. Kako me je putem e-pošte (kojem se na ovaj način zahvaljujem), prema web mjestu Los Angeles Times.com , potres magnitude 6,5 po Richteru dogodio se u petak ujutro, 15-05-2020, u zapadnom dijelu američke države Nevade, osjećao se jednako južno i u Kaliforniji.

Potres se dogodio danas u 4:03 ujutro, oko 50 milja zapadno od Tonope, na pola puta između Renoa i Las Vegasa; kao rezultat ovog potresa uništena je i zatvorena glavna autocesta između Renoa i Las Vegasa.

  Zona 51 cutremur  

Čini se da je to bio najveći potres u Nevadi u zadnjih  66 godina, a posljednji najjači potres bio je 1954. Zanimljivo je da je u regiji bilo nekoliko manjih potresa u posljednjih 10 dana.

No, regija pogođena snažnim potresom uključuje i poznatu zonu 51, američko tajno vojno mjesto, gdje neki teoretičari zavjere vjeruju da je to mjesto na kojem bi izvanzemaljci bili skriveni od očiju javnosti. Neki također vjeruju da bi se ovdje mogli provoditi razni eksperimenti s visoko naprednim vojnim tehnologijama (poput dobro poznatih NLO-a). Kako nema dima bez vatrei, tako se i vrše experimenti u "Zoni 51", pogotovo jer je njegovo priznanje kao podzemna vojna baza doneseno tek za vrijeme mandata američkog predsjednika Obame (2013.) .


Teoretičar zavjere Yuval Ovadia rekao je za Breaking Israel News : "Jasno je da američka vlada nešto skriva u zoni 51. To je nešto što ni ne pokušava poreći. To bi mogli biti izvanzemaljci ". 2016. godine pisan je članak - bivši američki inženjer tvrdi da je radio sa sivim vanzemaljcima u poznatoj "Zoni 51", najskrivenijem mjestu na planeti! Na svijetu postoji previše sličnih priča da bi sve moglo biti farsa ... - u kojoj se govori o bivšem američkom inženjeru Billu Uhouseu, koji je umro 2009. godine i koji je tvrdio da je radio sa sivim vanzemaljcem u "Zoni 51 “(Nazvan„ J-Rod “), što bi pomoglo inženjeru da shvati kako rade svemirske letjelice.

No postoji li veza između potresa 15. svibnja 2020. u Nevadi i "vanzemaljskih" aktivnosti koje bi se odvijale u obližnjoj "Zoni 51"? Trenutno se ne može uspostaviti veza, ali ništa nije nemoguće ...

izvor

https://www.lovendal.ro/wp52/cel-mai-puternic-cutremur-din-ultimii-66-de-ani-s-a-produs-in-nevada-sua-in-regiune-se-gaseste-si-celebra-zona-51-o-arie-secreta-a-armatei-americane-unde-s-ar-putea-face-experimente-cu-ozn-u/

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno