Nedjelja 3 Prosinac 2023

Pretraga

Je li Antarktik zaštitni pokrivač nad glavnom bazom vanzemaljaca?

04 Ožu 2021
(Reading time: 3 - 5 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Je li Antarktik zaštitni pokrivač nad glavnom bazom vanzemaljaca?

Od 26. veljače 2021. iz nekog razloga svi svjetski mediji prate divovsku santu leda koja se odvojila od Antarktike, a svi koji nisu previše lijeni već su nekoliko puta pisali o ovoj santi. Situacija je tamo doista izvanredna, jer poznata filmska katastrofa "The Postaur" započinje s takvim pucanjem ledenjaka na Antarktiku, međutim, mediji nekako na to ne obraćaju pažnju i jednostavno pišu i pišu:

    ezgif.com gif maker1          

I tako se, među svom ovom gomilom informacijskog smeća, pojavio i video tetke koja apsolutno ništa ne razumije u sante leda, ali je dobro upućena u Bibliju i apokrife. I ona skreće pozornost javnosti na vrlo neobične paralele između ovoe sante leda i Enohove knjige. Citat:

I otišao sam dalje na jug, koji gori danju i noću - gdje ima sedam planina dragog kamenja - tri na istoku i tri na jugu: a to su oni koji su na istoku, jedan od obojenih kamena, i jedan od peplovskih kamena i jedan od simpija; a one na jugu su od crvenog kamenja.

Srednji koji je sezao do neba, poput Božjeg prijestolja, bio je izrađen od alabastera, a vrh prijestolja od safira. I vidio sam plamteću vatru koja je bila u svim planinama. I vidio sam tamo jedno mjesto s druge strane velike zemlje: tamo su se skupljale vode.

I vidio sam duboku posudu u zemlji sa stupovima nebeske vatre; i vidio sam između njih padajuće stupove nebeske vatre, koje se nisu mogli izbrojati ni gore ni dolje. I iznad te varke, vidio sam jedno mjesto koje nije imalo nebeski nebeski svod iznad sebe, niti zemaljski temelj ispod sebe; na njemu nije bilo vode ni ptica, ali bilo je to prazno mjesto.

I sad se postavlja pitanje: ako odete na Jug i spotaknete se tamo na pustinjskoj zemlji, gdje su planine od alabastera, gdje nema ništa živo, gdje počinju vjetrovi i završavaju izvori vode, gdje stupovi svjetlosti udaraju u nebo - kakva će to zemlja biti?

3f600ddcb85f    

Sve što je Enoh opisao nekako je vrlo slično Antarktiku -  nema sličnog mjesta. Posebno iznenađuje nekoliko odlomaka o izvorima vjetra i svim vodama. Kao što znamo iz suvremenih istraživanja, Antarktika je ključni element u stvaranju vjetrova i strujanja nad oceanima, koji zauzvrat određuju klimu na svim kontinentima. Više se ne zaustavljamo na svjetlosnim stupovima, planinama od alabastera i tako dalje - i tako je sve očito. A budući da je očito, onda čitamo da o tome Enoch dalje piše:

Anđeo mi je rekao: „Ovdje prestaju nebo i zemlja; služi kao tamnica za nebeske zvijezde i za nebesku vojsku. A ove zvijezde, koje se kotrljaju preko vatre, upravo su one koje su se opirale zapovijedi Božjoj prije njihovog izlaska, jer nisu došle u zakazano vrijeme. I bio je ljut na njih i svezao ih sve do trenutka kada je njihova krivnja završila, u godini otajstva. " A Uriel mi je rekao: „Bit će duhova anđela koji su se udružili sa svojim ženama i, poprimivši razne oblike, oskvrnili su ljude i zavodili ih tako da su prinosili žrtve demonima, kao i bogovima.

I ovdje već počinje prava ufologija - neki anđeli okovani lancima pod ledom do nekog vremena. Tekst nekako iznenađujuće odgovara čudnim glasinama o Antarktiku, gdje se, prema brojnim ufolozima, nalaze glavne baze vanzemaljaca, odakle oni vladaju svijetom i gdje se vrhovni svjetski vođe vode na konzultacije. I plus tome, poruke neovisnih istraživača koji na kartama Antarktike nisu pronašli ništa: piramide i tragovi pada nekih ogromnih letećih vozila, napuštenih zgrada, pa čak i četvrtastih oblaka i četvrtastih santi leda:

0332411f603c

    1f1b0f6d9231

  fbc80f20599d                

A sada je tim čudima dodana "divovska pukotina" koja vodi do mjesta gdje su anđeli bili vezani. Ako krenemo od Enohove knjige, ti će se momci tiskati uoči Apokalipse, kako bi napokon mogli do mile volje igrati zafrkanciju, a zatim ih poslati na konačni Posljednji sud. I nekako se tako čudno poklopilo da, ako zaboravimo na Enoha i nadogradimo druga proročanstva, tada se vremena Apokalipse više ni ne približavaju, već su došla i sada živimo, ako ne na njegovom početku, onda možda čak i u sredini. Stoga mislimo da su ovaj rascjep ledenog sloja i "Marsovci" nekako povezani, "globalno zagrijavanje" nema nikakve veze s tim.

Kako se očituje ta povezanost, teško je reći. Malo je vjerojatno da su "Marsovci" toliko tehnološki zaostali da ni sami ne mogu probiti ledeni pokrov koji ih skriva. Najvjerojatnije je postojala neka vrsta zaštite koja im nije dopuštala raspoređivanje u punoj snazi, a sada je ta zaštita uklonjena. Stoga će se uskoro, očito, pojaviti nove pukotine na Antarktiku, pojavit će se i na drugim mjestima - uključujući na rijeci Eufrat, gdje su povezani i neki anđeli, pa pratimo razvoj događaja.

izvor
https://thebigtheone.com/%d0%b0%d0%bd%d1%82%d0%b0%d1%80%d0%ba%d1%82%d0%b8%d0%b4%d0%b0-%d1%8d%d1%82%d0%be-%d0%b7%d0%b0%d1%89%d0%b8%d1%82%d0%bd%d0%b0%d1%8f-%d0%ba%d1%80%d1%8b%d1%88%d0%ba%d0%b0-%d0%bd%d0%b0%d0%b4-%d0%b3%d0%bb/

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno