Utorak 19 Listopad 2021

Pretraga

U istom danu NLO u trima državama i pet gradova

12 Stu 2009
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
raketa, viđenja, nlo-a, u, svijetu Čudne letjelice zaobljenog oblika, svjetleće kugle, nagle promjene smjerova i oblika te sve što uz to ide prije nekoliko dana uznemirilo je stanovnike pet američkih gradova u trima saveznim državama.
NLO-i su opet posjetili SAD. No, najzanimljivije je kako se svih pet posjeta dogodilo istog dana, u subotu 7. studenoga. Tako da čak nije ni isključeno kako su 'Mali zeleni' krenuli u obilazak, tj. motrenje nekih dijelova kugle zemaljske. Jedva čekamo nove izvještaje iz drugih dijelova svijeta...

Rockingham, Virginia – 7. studenoga 2009.
Svjedoci su izvijestili kako su vidjeli objekt u obliku diska sa svjetlom koje se okretalo u smjeru kazaljke na satu. Prvo su primijetili kako objekt lebdi iznad kuća njihovih susjeda na visini od oko 300 metara... Objekt se zatim počeo kretati i, po priči svjedoka, jasno se moglo vidjeti kako njegov vanjski rub svijetli i okreće se. Nakon toga je objekt nestao, ali se ubrzo vratio. Nastavio se kretati usporeno iznad susjedstva, nakon čega je potpuno nestao. No, tu priča ne završava. Jedan svjedok je rekao kako se nakon toga direktno iznad njega pojavila svjetleća lopta, da bi se odmah vratila prema objektu koji je promatrao. Cijeli događaj trajao je oko 10 minuta.

Justin, Teksas – 7. studenoga 2009.
Svjedoci žive u blizini aerodroma i navikli su na zvuk aviona pri spuštanju i uzlijetanju te na svjetlosne signale. No, ovom prilikom iz smjera juga dolazilo je osam svjetlosnih signala. Svjedok koji je to gledao shvatio je da objekt ima više svjetlosnih signala od običnog aviona i da su nekako veći te da snažnije svijetle nego na avionima. Svjedok je još potvrdio kako objekt nije proizvodio nikakav zvuk i da zbog svjetala nije mogao vidjeti niti siluetu aviona. Nakon toga svjetla su naglo nestala.

Chelsea, Michigan – 7. studenoga 2009.
Svjedoci su na horizontu vidjeli srebrni objekt u obliku diska kako vrlo nisko leti. Činilo se kao da objekt luta krećući se unazad i nešto promatra. I to je trajalo desetak minuta.

Cincinnati, Ohio – 7. studenoga 2009.
Svjedoci izvještavaju kako su u smjeru juga na nebu vidjeli veliki nježno-bijeli svijetleći objekt koji je polako padao u dubinu. Nakon toga se svjetlost razdvojila u četiri različite boje, koje su bile iznenađujuće jasne i velike, što se jasno vidjelo u sumrak. Svjetla su zatim stvorila oblik dijamanta i stala su na mjestu na visini od oko 1000 metara. Nakon toga su promijenila oblik i krenula prema dolje, polako žmirkajući, dok nisu nestala.

Keller, Teksas – 7. studenoga 2009.
Svjedok kaže da je pas u dvorištu počeo jako glasno lajati, a kad je izašao da vidi što se događa, uočio je objekt koji je podsjećao na veliki gorući meteor veličine punog mjeseca. Bio je crn u sredini s bijelim plamenovima uokolo i crven na predjelu repa. Objekt je bio velik, brzo se kretao, a odjednom se zaustavio i postao manji, da bi se pretvorio u tri lopte iznimno bijelog svjetla koje su kretale jedna iza druge. Na objektima se stalno pojavljivalo i nestajalo svjetlo, a svaki put kad bi se svjetlo iznova pojavilo, objekti bi se nalazili na različitim pozicijama na nebu, a mijenjali su oblik, od trokutastog, ravnog pa do dijagonalnog. Prije nego su potpuno nestali formirali su oblik obrnutog trokuta.
Net.hr
O autoru
Author: Miro-sinjEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno