Subota 16 Listopad 2021

Pretraga

Otkrivena tajna SAD-a Nakon 30 godina potvrđen posjet NLO-a

27 Stu 2010
(Reading time: 1 - 2 minutes)

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

ufoStrogo čuvana vojna tajna napokon je otkrivena. NLO koji je prije više od 30 godina viđen u blizini šume Rendlesham, nedaleko od Suffolka, više nije 'izmišljotina' i plod mašte lokalnih farmera.

Dogodilo se to dan nakon Božića 1980. godine i do današnjeg dana to je bila jedna od najbolje čuvanih tajni vezanih uz slijetanje NLO-a na Zemlju. Dokaz tome je i borova šuma koja je na nekih pet metara od tla bila prilično uništena, no ni to nije bilo dovoljno da u javnost procuri o čemu je riječ.
Zahvaljujući audiosnimkama američke vojske, koja je bila na terenu prije 30 godina i razgovarala s ljudima o NLO-u koji ih je posjetio, sada cijeli svijet može saznati što se točno dogodilo.
"Čuo sam vrlo čudne zvukove i viku seljaka koji su gonili stoku. Bili su vrlo užurbani i bučni", rekao je jedan od svjedoka.


"Tamo naprijed. Evo ga opet! Tamo naprijed. Što je to? Nekakvo čudno malo crveno svjetlo. Čini se kao da je nekih 800 metara ispred nas. Idi na čistinu kako bismo ga bolje vidjeli", čuje se na audiozapisu.

Nakon toga još se čulo: "Stoka je naglo utihnula. Mrtva je tišina."

A ubrzo nakon toga: "Nema sumnje, ono ispred nas je čudno pulsirajuće crveno svjetlo. Vidio sam i nešto žuto unutar toga. Čudno. Ide prema nama. Definitivno ide u našem smjeru, nema sumnje u to, ovo je jako čudno."

Možemo samo nagađati što se još događalo u šumi Rendlesham te čekati da se svih mogućih detalja dočepa neki poznati redatelj kako bi nam zorno prikazao spuštanje NLO-a na američko tlo i reakcije lokalnih farmera.
net.hr
nlo, ufologija, viđenja, izvanzemaljaca, amerika
O autoru
Author: Miro-sinjEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno