Nedjelja 3 Prosinac 2023

Pretraga

Tajni projekti

Kontakt s Vijećem devetorice & Budućnost Roddenberryjevih Star Trek

11 Pro 2021
(Reading time: 6 - 12 minutes)

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

Kontakt s Vijećem devetorice & Budućnost Roddenberryjevih Star Trek

Jedan od najintrigantnijih aspekata Genea Roddenberryja u stvaranju franšize Zvjezdanih staza bio je njegov odnos s misterioznom izvanzemaljskom grupom koja sebe naziva Vijeće devetorke koju je kanalizirala vidovnjakinja Phyllis Schlemmer 1970-ih. Roddenberry je sudjelovao na sesijama kanaliziranja od 1974. do 1975. i sudjelovao u pitanjima i odgovorima koji su zabilježeni u Schlemmerovoj knjizi iz 1993., Jedini planet izbora .

Ono što je dalo vjerodostojnost Vijeću devetorice je da je njihovo postojanje potvrđeno na čuvenim sesijama kanaliziranja Zakona jednom održanim od 1981. do 1984., koje se naširoko smatra najautoritativnijim kanaliziranjima ikada provedenim zbog strogih znanstvenih protokola koje koriste umirovljeni primijenjeni profesor fizike, Don Elkins.

Ovi povijesni događaji daju važan kontekst za posljednja kontaktna iskustva Elene Danaan gdje ona tvrdi da je odvedena na Jupiterov mjesec, Ganimed, gdje se susrela s Vijećem devetorice, te joj je rečeno zašto je Rodenberry odabran da pripremi čovječanstvo za budućnost Zvjezdanih staza .

enterprises

Elena me kontaktirala 3. studenog u vezi susreta koji je upravo imala s Vijećem devetorice. Ovo je ista grupa koja je pratila Intergalaktičku konfederaciju koja se nastanila na Ganimedu kako bi promatrala globalno buđenje čovječanstva. Nakon što sam napisao dva članka ( ovdje i ovdje ) o četiri neovisna izvora koji opisuju nove izvanzemaljske posjetitelje našeg Sunčevog sustava, Elena mi je ispričala kako je odvedena na Ganimed gdje se prvi put susrela s Intergalaktičkom konfederacijom.

Njezin sljedeći susret 3. studenoga fokusiran je na odnos Vijeća devetorke s Geneom Roddenberryjem, tvorcem serije Zvjezdane staze. Ovako počinje poruka koju mi ​​je Elena poslala:

Probudila sam se naglo, trnci po čelu, s osjećajem vrtloga koji mi se vrti u glavi. Sjela sam na svoj krevet i ispred sebe ugledao eterični lik Visoke bijele žene iz Intergalaktičke konfederacije, koju sam upoznala na jednom od njihovih matičnih brodova u blizini Ganimeda, prije otprilike tjedan dana. Izrazila se istim holografskim jezikom, sastavljenim od frekvencijskih modula misaonih oblika. Uperila je prst u moje čelo i njegov je kraj zasjao zelenim svjetlom. U trenutku kada je njezin zeleno-sjajni vrh prsta dotaknuo moje čelo, bila sam gurnuta unutra u snažan vrtlog. Osjećala sam se kao da sam se raspala, kao da su se sve molekule mog tijela protegle u svemir. U normalnim okolnostima to je moglo biti zastrašujuće, ali činilo se da u ovom stanju svijesti više ne mogu doživjeti strah.

Preda mnom se materijalizirala svjetlucava izmaglica svjetla. Bio je opalescentno bijela i sadržavao je srebrnaste i zlatne iskrice. Osjećala sam nekoliko prisutnosti u njemu. Zatim je u mojoj glavi odjeknuo tihi glas, s laganim efektom odjeka. Nije bilo nimalo teatralno, kao što se moglo očekivati; umjesto toga bilo je stvarno mekano i nježno, muževno.

-"Mi smo Devet."

Cijelo mi je biće zadrhtalo. Prošlo je nekoliko sekundi i počela sam vidjeti humanoidne siluete kako se stvaraju iz opalescentne svjetlucave izmaglice. Pretpostavljam devet silueta, sve vrlo visoke i vitke. Dok mi se jedan približavao bliže, osjetila sam sličan osjećaj kao da ti pritisak stisne uši kada si u avionu i treba mu visina. Pa, ovo je bio isti osjećaj, ali doživjela sam ga cijelom dušom. Biće je izgledalo kao visoki izvanzemaljac sličan Pa-Taalu, ali sam bio itekako svjestan da ova bića plazma-supra-svjesnosti iz Kolektiva "Devet" zapravo nemaju pravi tjelesni oblik. Znala sam da mogu mijenjati oblik u bilo čemu, a oblik u kojem su mi se odlučili predstavljati vjerojatno je trebao poboljšati moje iskustvo kontakta. Elegantno, 9 stopa visoko biće, imalo je zelenu kožu i nije nosilo odjeću. Bio je mršav i imao je dug vrat. Glava mu je bila ćelava, lubanja nešto veća od ljudske straga, a imao je prekrasne iskošene oči, svjetlucave iznutra u ljubičastim i granatnim tonovima. Primijetila sam da ima pet dugih elegantnih prstiju na svakoj ruci. To se događalo s razlogom i kako je biće šutjelo, shvatila sam da vjerojatno moram postaviti pitanje.

Kao što je ukratko spomenuto u ranijem članku, prva komunikacija s Vijećem devetorice započela je 1952. godine i uključivala je različite vidovnjake koje je koristio glasoviti američki psihijatar i paranormalni istražitelj, dr. Andrija Puharich, za uspostavljanje kontakta s izvanzemaljskom inteligencijom. Puharich je potajno radio s američkom obavještajnom zajednicom, koja je uključivala CIA-u i američku mornaričku obavještajnu službu koja je sponzorirala njegov rad s raznim vidovnjacima kako bi stekao znanje o izvanzemaljskom životu. Puharich je bio taj koji je pomogao u pokretanju karijere poznatog izraelskog vidovnjaka, Urija Gellera, objavljivanjem njegove knjige iz 1974. Uri: Časopis o misteriji Urija Gellera .


Nakon što je Schlemmer provela 20 godina kanalizirajući Vijeće devetorke, napisala je Jedini planet izbora. U njemu se Vijeće devetorice objasnilo kako slijedi:

Mnogo je onih koji pokušavaju razumjeti tko smo. U svojoj zemaljskosti, teško ti je prihvatiti ono što ne razumiješ! Ponekad je strah pokušati da se shvati istina o svemiru . Postoje samo ključevi za otključavanje dijelova, jer ljudski um ne može u potpunosti razumjeti. Mnogo je tumačenja i također mnogo sukoba oko toga tko smo. Da. U budućem vremenu pokušat ćemo se objasniti na drugoj razini svijesti, ali najprije Planet Zemlja mora dosegnuti ono stanje evolucijske svijesti u kojem možemo biti shvaćeni. Vijeće je reklo ne pokušavajte nas strpati u kutiju, mi ne postojimo u tom obliku.

Ovaj je opis u skladu s netjelesnim oblicima koje je Elena susrela na Ganimedu i zagonetnim komunikacijama Vijeća devetorice. Najvažnije je da se Vijeće devetorice osvrnulo na buduće vrijeme kada će se potpunije objasniti. Čini se da se to upravo sada događa kroz njihov kontakt s Elenom.

crvotocina

Ono što daje važno vjerodostojnost postojanju Vijeća devetorice bilo je to što su oni spomenuti u materijalu Zakona jednoga gdje se ukratko govori o njihovom djelovanju i identitetu kako slijedi :

7 . 9 Ispitivač … Tko su članovi i kako funkcionira Vijeće ?

Ra: Ja sam Ra. Članovi Vijeća su predstavnici Konfederacije i onih vibracijskih razina vaših unutarnjih razina koje snose odgovornost za vaš treći denzitet. Imena nisu bitna jer imena nema. Vaši kompleksi uma/tijela/duha traže imena i tako se u mnogim slučajevima koriste vibracijski zvučni kompleksi koji su u skladu s vibracijskim distorzijama svakog entiteta. Međutim, koncept naziva nije dio Vijeća . Ako se zatraže imena, pokušat ćemo. Međutim, nisu svi odabrali imena. Brojno, Vijeće koje zasjeda u stalnim sjednicama, iako varira u svojim članovima putem balansiranja, koje se odvija, kako biste rekli neredovito, je devet.

Vijeće devetorice ovdje je identificirano kao skupina od devet izvanzemaljaca povezanih s Konfederacijom planeta, koja je, čini se, identična Intergalaktičkoj konfederaciji koja je nedavno stigla na Ganimed. Kasnije u materijalu Zakona jednog, Vijeće devetorice je opisano kao visoko razvijena grupa koja boravi u osmoj dimenziji:

6 . 8 Ispitivač: Gdje se nalazi ovo Vijeće ?

Ra: Ovo Vijeće se nalazi u oktavi, odnosno osmoj[h] dimenziji planeta Saturn , zauzimajući svoje mjesto u području koje u terminima treće dimenzije shvaćate kao prstenove.

Točan odnos između prstenova Saturna i Ganimeda kao sadašnje baze operacija Intergalaktičke konfederacije i Vijeća devetorice tek treba biti objašnjen. Ovo će biti zanimljiva tema za buduću raspravu. Ovo me konačno dovodi do veze između Vijeća devetorice i Genea Roddenberryja.

Povijesna je činjenica da je Roddenberry prisustvovao sjednicama Vijeća devet kanala i postavljao im pitanja od 1974. do 1975. godine. Bile su to osobno izazovne godine za Roddenberryja koji nije uspio smisliti još jednu televizijsku seriju nakon originalne serije Zvjezdanih staza (1966.-1969.)te je postigao izuzetan uspjeh u sindiciranim reprizama.

Njegovi napori da razvije nastavak serije bili su kontinuirano frustrirani od strane rukovoditelja televizijske mreže. Roddenberry je morao čekati do 1979. godine kada se pojavio prvi film Zvjezdanih staza kako bi uspjeh došao, ali to je bilo samo djelomično jer je mjesto redatelja dodijeljeno Robertu Wiseu.

Na sjednicama Vijeća devetorice kanaliziranja kojima je prisustvovao, Roddenberry je bio posebno zaintrigiran perspektivom budućih masovnih izvanzemaljskih slijetanja o kojima su Devetorica raspravljala. To je inspiriralo Roddenberryja da napiše pilot epizodu za buduću televizijsku seriju koja će se pojaviti šest godina nakon njegove smrti 1991., Zemlja konačni sukob (1997.-2002.).

Različiti istraživači saželi su utjecaj Vijeća devetorke na Roddenberryja. Evo kako je okultni istraživač, Wes Penre, sažeo vezu :

On [Roddenberry] je bio član grupe The Nine 1974-75, a čak je i producirao scenarij za film o The Nine. Također se sugerira da je Roddenberry bio duboko inspiriran informacijama koje je dobio u The Nine sessionima kada je napisao rane filmove Zvjezdanih staza: Sljedeća generacija i Deep Space Nine (što je bilo prilično poklon).

Duboki utjecaj koji su sjednice Vijeća devetero kanaliziranja imale na Roddenberryja također je potvrdio drugi istraživač, Chris Knowles, koji je napisao :

Što god netko mislio o The Nine, jedno se može reći bez zadrške: Roddenberryjeva iskustva s kultom ostavila su na njega ogroman dojam i na mnogo načina činila su osnovu ostatka njegova životnog rada. Kao i cijela franšiza Zvjezdanih staza.

Komentari Penrea i Knowlesa pružaju važan kontekst za razumijevanje značaja onoga što je Eleni (E) reklo Vijeće devetorice u vezi s Roddenberryjem. Njezin komentar posebno je vrijedan za razumijevanje punog značaja odnosa između Vijeća devetorice (9), Roddenberryja i izlaska čovječanstva u budućnost Zvjezdanih staza.

E-”Jeste li vi oni koji su kontaktirali Genea Roddenberryja?

9-Da.

E-Zašto?

9-Zato što smo znali da će doći do vremenskog rata i morali smo stvoriti most.”

Dok mi je izgovarao ove riječi u glavu, ili bolje reći: dok je rezonirao ove riječi u mojoj svijesti, njegov holografski jezik sadržavao je mnogo više od riječi. Nosio je sadržaj: svaki misaoni modul nosio je priču ugrađenu u njega. Tako sam shvatio da je ovaj most koji je spomenuo veza iz prošlosti u budućnost, osiguravajući progresivni vremenski okvir. Budućnost Zvjezdanih staza, da tako kažem. Dajući ogromno preuzimanje informacija grupi ljudi u jednom određenom trenutku, namjera Devet kolektiva bila je ugraditi korijene svoje progresivne budućnosti u Kolektivno nesvjesno čovječanstva, pomažući ljudima da je manifestiraju kreativnom moći njihov um.

Oni su namamili Genea Roddenberryja i njegovu pratnju da stvore popularnu seriju koja će duboko i snažno utjecati na svijest čovječanstva Zemlje za generacije koje dolaze. Dali su predložak koji se planirao razvijati kroz određeno vrijeme, kroz serije i filmove. Zvjezdane staze duboko su odjeknule u svijesti čovječanstva, bolje od bilo koje druge znanstveno-fantastične produkcije ikada napravljene do danas (možda jednake Ratovima zvijezda, ali samo zato što su bile tako dobre i upućivale na Orionske ratove). Zvjezdane staze kvantnom rezonancom odjekivale su postojeću buduću stvarnost. OVO je bio most.

E-”I je li ovaj most funkcionirao?

9-Da ima. Sada smo MI ovdje na drugom kraju mosta. Prešao si most u svoju budućnost.

Mi smo ovdje. MI smo Devet.”

Dok su njegove riječi odjeknule u mom biću, poslana sam unatrag u ovaj vrtlog, usisana natrag u svoje dimenzionalno tijelo na Zemlji. Dezorijentirajući osjećaj molekularne raspršenosti opet se preokrenuo u kompaktni oblik. Ponovno sam integrirao svoje tijelo. Visoka bijela dama je još uvijek bila ovdje u mojoj sobi, držeći prostor za prenošenje kontakta s Devet kolektiva. Nasmiješila se i nestala u zraku. Miris ozona zadržao se nekoliko minuta. Duboko sam udahnula. U glavi mi se vrtjelo od vrtoglavice, ali uspjela sam zgrabiti telefon i snimiti svoje iskustvo.

Elenin komentar ovdje je od vitalne važnosti. Zvjezdane staze su zamišljene kao most prema budućoj stvarnosti usred neprijavljenog vremenskog rata između suparničkih izvanzemaljskih frakcija. Uspjeh serije Zvjezdanih staza stoga se pripisuje kolektivnom nesvjesnom čovječanstvu koje ga je prepoznalo kao potencijalnu vremensku liniju koju je potrebno prihvatiti kako bi ona postala stvarnost.

Elenina komunikacija s Vijećem devetorice također je zadivljujuća potvrda materijala u dvije moje prethodne knjige, Tajni svemirski program američke mornarice i nordijski izvanzemaljski savez (2017.) i Space Force: Our Star Trek Future (2021. ) . Oba su uključivala poglavlja koja su opširno raspravljala o povezanosti američke mornarice, Roddenberryja i serije Zvjezdanih staza. Ove dvije knjige jasno su dale do znanja da su Zvjezdane staze bila inicijativa mekog otkrivanja koju je potajno podržavala američka mornarička obavještajna služba koja je radila preko Leslie Stevens IV, tvorca TV serije Outer Limits (1963.-1965.), koji je potajno pomogao Roddenberryju da osmisli originalna serija Star Trek.

Osim toga, moje dvije knjige jasno su dale do znanja da je američka mornarica počela surađivati ​​ranih 1950-ih s grupom izvanzemaljaca koji izgledaju kao čovjek koji je najbolje opisao bivši svemirski dizajner i inženjer William Tompkins u svojoj autobiografiji, Selected by Extraterrestrials ( 2015.) . Sada znamo da su 'Nordijci' koje je opisao Tompkins, bili članovi Galaktičke federacije svjetova. Sve ovo potvrđuje da je doista postojala značajna vanzemaljska komponenta koja je surađivala s američkom mornaricom i Roddenberryjem kako bi osmislila inicijativu za meko otkrivanje koja bi pripremila čovječanstvo za budućnost Zvjezdanih staza.

Kao što je Elena sažeto istaknula u svom komentaru, Zvjezdane staze su bile most koji će pomoći čovječanstvu da kolektivno manifestira pozitivnu budućnost usred neobjavljenog 'Vremenskog rata', gdje su negativne vanzemaljske sile (Drakonsko Carstvo i Orionski savez) pokušavale manipulirati čovječanstvom kako bi dovesti do galaktičke tiranije 350 godina u našoj budućnosti.

U drugom članku, objasnio sam kako je ovu galaktičku tiraniju prva identificirala još jedna izvanzemaljska organizacija, Vijeće Andromede, koje je obavijestilo Galaktičku federaciju svjetova, koja je intervenirala u ono što je postalo široko rasprostranjeni galaktički Vremenski rat u kojem su potencijalni vremenski okviri čovječanstva bili u velikoj mjeri pod utjecajem različitih skupina izvan svijeta.

Elenin susret s Vijećem devetorice i njihova potvrda o Roddenberryjevoj ulozi u oblikovanju ljudskih težnji od vitalnog su značaja za razumijevanje kuda čovječanstvo zajednički ide. Još je jedna povijesna činjenica da je stvaranje američkih svemirskih snaga, svemirskog zapovjedništva i multinacionalnog svemirskog saveza povezano sa službenim izvješćem radionice o budućnosti svemira za 2019. koji je identificirao budućnost Zvjezdanih staza kao optimalni scenarij čovječanstva u svemiru.

Vijeće devetorice, preko Elene Danaan, upravo je potvrdilo da su oni i druge pozitivne izvanzemaljske skupine tiho njeguju budućnost čovječanstva u Zvjezdanim stazama u vremenskom ratu, koji se bliži odlučujućem kraju, kao što je ranije objavljeno. Posljedično, dugujemo veliku kolektivnu zahvalnost Geneu Roddenberryju i mnogim drugima koji su marljivo njegovali Zvjezdane staze kao most prema budućoj stvarnosti, koja će se dogoditi mnogo brže nego što je itko očekivao.

 

izvor
https://exopolitics.org/contact-with-the-council-of-nine-roddenberrys-star-trek-future/

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno