Petak 19 Kolovoz 2022

Pretraga

Tajni projekti

Svemirska sonda snimila je NLO na Plutonu

13 Pro 2021
(Reading time: 2 - 4 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

 

                                                                Svemirska sonda snimila je NLO na Plutonu

Pluton NLO koji vam prikazujemo može se pronaći na NASA-inoj web stranici www.pluto.jhuapl.edu. U kojoj su cijele stranice posvećene svemirskoj misiji sonde New Horizons. Koji ide prema Kuiperovom pojasu, najudaljenijem dijelu našeg planetarnog sustava.

New Horizons je emitirao impresivne fotografije svog približavanja Plutonu, a zatim krenuo prema Ultima Thule. Stjenovito tijelo smješteno na rubu Sunčevog sustava. NASA-ina letjelica snimila je slike od kojih zastaje dah dok je kružila oko očaravajuće ledene planete Plutona. Uključujući dva ogromna predmeta u obliku cigare.

Navodno su lovci na svemirske anomalije to odmah primijetili na slici koju je New Horizon snimio 14. srpnja 2014. Snimljeno u NASA-Jpl arhivi 17. rujna 2015., dva tajanstvena svjetleća objekta u obliku cigare.

                                                                                             Putovanje Novi Horizont
NASA-ina letjelica New Horizons, 15 minuta nakon susreta s Plutonom 14. srpnja 2015. Okrenuo se prema Suncu i snimio ovu fotografiju koja prikazuje ledene planine i ledene ravnice koje se protežu do horizonta Plutona. Manje stjenovita i ledena ravnica nazvana Sputnik Planum (desno) okružena je stjenovitim planinama visokim do 11.000 stopa (3.500 metara). Uključujući neformalno ime Norgay Montes u prvom planu i Hillary Montes na horizontu.

Ufo Plutone1180

                                                                                             NLO na Plutonu
Neposredno iznad Plutonove SkyLine, dakle, u svemiru iznad Sputnik Planuma vidljiva su dva objekta izgledom cigare. Što se može analizirati korištenjem originalne NASA-ine fotografije. Vjeruje se da su objekti koje je dokumentirala svemirska sonda doista mogli biti izvanzemaljski svemirski brodovi. Slično onima viđenim i snimljenim na vulkanu Popocatepetl u Meksiku.

Ufo Plutone1179

Kao i obično, NASA nije dala objašnjenje za prisutnost NLO-a na Plutonu, a to neće biti vijest. No, prema ufolozima, prisutnost dvaju predmeta u obliku cigare ne bi trebala biti posljedica obične "solarne baklje". Ili, u svakom slučaju, refleksije ili proizvod koji se može pripisati neispravnim komorama sonde. Međutim, svatko je slobodan donijeti svoje zaključke.

Podsjetimo, letjelica New Horizons lansirana je 2006. godine s programom istraživanja površine Plutona i njegovog satelita Charona. Zatim, nakon susreta s Ultima Thule (siječanj 2019.), bit će poslan u Kuiperov pojas brzinom od 36 000 km / h. Pokušavajući istražiti najudaljeniji dio Sunčevog sustava. New Horizons je opremljen suvremenom foto opremom visoke razlučivosti i video kamerama.

izvor
https://koroleffsov.ru/kosmicheskijj-zond-sfotografiroval-nlo-na-plutone.html

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno