Petak 23 Veljača 2024

Pretraga

Tajni projekti

Američki privatni i državni subjekti već nekoliko godina tajno proizvode antigravitacijske uređaje?

31 Lis 2022
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Američki privatni i državni subjekti već nekoliko godina tajno proizvode antigravitacijske uređaje?

Kao što se može vidjeti iz videa na kraju ovog članka, čini se da se čovjek kreće glatko u nečemu što izgleda kao antigravitacijski uređaj. Rečeno je da su privatni ili javni subjekti u SAD-u godinama bili i jesu sposobni stvoriti antigravitacijsku tehnologiju, ali su te informacije zataškane od javnosti.

U članku koji se pojavio 2002. na web stranici spacedaily.com , Boeing, najveći svjetski proizvođač zrakoplova, priznao je da radi na antigravitacijskim projektima koji bi mogli promijeniti stoljeće konvencionalne zrakoplovne tehnologije. Tvrtka je pokušala angažirati usluge ruskog znanstvenika koji tvrdi da je razvio antigravitacijske uređaje u Rusiji i Finskoj. Godine 2002. Boeing je pokušao razviti suradnju s dotičnim znanstvenikom, dr. Evghenijem Podkletnovim, čiji projekt ima svoje ime: "GRASP - istraživanje gravitacije za naprednu svemirsku propulziju". GRASP brifing dokument koji je dobio vojni časopis "Jane's Defence Weekly" jasno pokazuje da će se cijeli zrakoplovni posao promijeniti ako je modifikacija gravitacije stvarna.

Dana 16. kolovoza 2020., noću na nebu, negdje iznad Teksasa (SAD), svjedok je u video snimio bizaran objekt, koji podsjeća na navodnu crvenu trokutastu antigravitacijsku letjelicu. Zašto "antigravitacija"? Jer svjedok tvrdi kako letjelica nije proizvodila nikakav zvuk i nije se uopće kretala, samo je stajala na noćnom nebu. Sićušna svjetla koja vidite dolaze iz elektromagnetskog polja oko objekta. Iako je letjelica vrlo slična slavnom TR3-B, mogla bi biti i TR3-A Black Manta, što je naziv za nadzornu letjelicu američkog ratnog zrakoplovstva razvijenu u sklopu "crnog projekta". Izniman video moguće letjelice "Black Manta" (koja, usput rečeno, službeno niti ne postoji) možete pogledati

, počevši od minute 1:55.

izvor
https://www.lovendal.ro

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno