Ponedjeljak 4 Ožujak 2024

Pretraga

Tajni projekti

NLO na NASA-inoj svemirskoj postaji 15. travnja 2023., Vijesti o viđenju NLO-a. Video!

16 Tra 2023
(Reading time: 1 minute)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

NLO na NASA-inoj svemirskoj postaji 15. travnja 2023., Vijesti o viđenju NLO-a. Video!

Vidio sam ovo danas i htio sam to podijeliti s vama da saznam vaše mišljenje o tome. To je sjajna sfera koju je čudno vidjeti kada je sunce na suprotnoj strani zemlje, tako da ovaj NLO emitira vlastitu svjetlost. To me podsjeća na viđenje hrama Dome of Rock u Jeruzalemu 2011., mnogi su to pokušali raskrinkati, ali sve nije uspjelo. Postoji toliko mnogo mogućnosti, čak i ako se utvrdi da su vanzemaljci... to nas samo dovodi do novih pitanja, poput toga je li to vanzemaljski entitet koji se često pogrešno smatra anđelom ili demonom? Je li to vanzemaljska letjelica koja snima i prenosi podatke kući ili je stvarni vanzemaljski brod kojim upravlja vanzemaljski pilot koji promatra, snima i možda čak manipulira budućnošću samog čovječanstva.
Scott C. Waring - Tajvan

Samo dali je to doista orbitalna stanica ili samo filmski studio,čaša sa vodom koja stoji na stolu,na nju ne djeluje gravitacija

ezgif.com resize


izvor
https://www.ufosightingsdaily.com/

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno