Srijeda 24 Travanj 2024

Pretraga

Tajni projekti

Vanzemaljci hitno bježe sa Zemlje.

26 Kol 2023
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Vanzemaljci hitno bježe sa Zemlje.

Meksički vulkan teško izgovorljivog imena Popocatepetl odavno se s pravom smatra Namba Wan NLO zonom - čak ni Područje 51 zaostaje za njom po broju viđenja NLO-a. Međutim, 24. kolovoza 2023. web kamera koja je gledala u vulkan uhvatila je NEVJEROJATNO:

ScreenHunter 01 Aug. 25 18.15 1024x667
Cijeli video možete pogledati na linku:
https://twitter.com/HNoticiasMX/status/1694915559086010493
Lete i drugdje. Tako su 17. kolovoza japanski sateliti snimili ovo:


Prema našoj procjeni njihova dužina je oko 150+ metara, duljina se odnosi na širinu kao 15/1, dakle širina je tu negdje oko 10+ metara, odnosno riječ je o nekim velikim pepelatima - leteći Arleigh Burke , ali samo bez nadgrađa i izbočene kobilice. Nije najveći brod vanzemaljske braće, ali uvjetno "razarač", iako vjerojatno postoje krstarice, nosači zrakoplova i Zvijezde smrti općenito.

Koliko često su ufolozi vidjeli više od jedne šipke odjednom? Ufolozi nikada nisu vidjeli više od jedne šipke odjednom. Oni ne rade u paru i vise u sjajnoj izolaciji. Ponekad, vrlo rijetko, možete vidjeti dva ili tri od njih u trenutku ulaska u bazu - štapovi, jedan za drugim, uzastopno lete u isti Popokatepetl. Ili izlete, nakon čega se raziđu u različitim smjerovima, svatko svojim poslom.

No u trenutku je kamera vidjela da ih je tridesetak izletjelo iz vulkana. To je kao izvođenje borbenih zrakoplova iz zračne baze kako bi odbili neki vrlo ozbiljan napad.

Međutim, štapovi, kao što smo gore napomenuli, nisu baš slični borcima. Naravno, ne znamo detalje svemirskih bitaka, ali borci tamo najvjerojatnije nisu tako veliki, inače kakve su to različite ploče i lopte koje lete u skupinama i viđaju se u bitkama sa sličnim objektima?

Dakle, najvjerojatnije se ne radi o masovnom povlačenju flote iz luke, već o evakuaciji. Čini se da vanzemaljska braća izlaze iz Meksika. Ili su možda vanzemaljska braća općenito počela napuštati Zemlju, jer je stigla konkurentska kompanija, razbila zelene guzice i situacija je na izdisaju

izvor
https://thebigtheone.com

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno