Četvrtak 22 Veljača 2024

Pretraga

Tajni projekti

Bosanske piramide i harmonična oscilacija

05 Velj 2011
(Reading time: 3 - 6 minutes)

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 
Arhanđel Metatron putem James-a Tyberonn-a
piramida Pozdrav voljeni, pozvani smo da porazgovaramo o nedavnim ponovnim otkrićima i osiguramo vam svježe informacije o buđenjima na planeti. Dragi naši, ono što je bilo skriveno sada se otkriva i to sa mnoštvom razloga! Govorimo o svetim geometrijskim mehanizmima koji energiziraju vašu planetu.
Nema više zabranjenih arheoloških otkrića
Istraživači s vizijom, poput Michael-a Cremo-a i Semira Osmanagića obezbjeđuju dokaze i otkrića od suštinske važnosti za buđenje čovječanstva. Tropiramidalni kompleks u Bosni i Hercegovini zaista je proizvod Atlantidsko-Plejadanske civilizacije. On se ponovno aktivira u 2010. godini i igra glavnu ulogu u aktiviranju kristalinske kosmičke matrice. Vidite, sve piramide su geološki generatori snage i ovaj kompleks u Bosni je od izuzetne važnosti i kako iskopavanje bude napredovalo, ono će potaći otkrića koja će u potpunosti promjeniti uvriježeni pogled čovječanstva na historiju. Bosanske piramide su specifično poredane i usklađene na Zemlji sa Steongenge-om, kompleksom piramida u Gizi, te Xi'an piramidama u Kini, zatim sa Astana piramidom u Kazahstanu kao i "Moody" piramidama u Galvestonu (SAD). A što se tiče zvjezdanog usklađivanja, one su usmjerene ka Alpha Reticuli.

SVRHA:
Sve piramide i sve svete geometrijske oktahedronske strukture, kako prirodne tako i vještački stvorene, danas igraju ogromnu ulogu u događajima vezanim za kosmički ekvinoncij u periodu od sadašnjeg trenutka do 2012. godine i od jednake su važnosti za Uzlazak (Uzašašće). One djeluju kao mehanizmi za primanje kristalinskih kodova i daljnju distribuciju ove energije ka kristalinskim vrtložnim područjima po cijeloj planeti. One se usklađuju putem harmoničke oscilacije. Svaka potom emituje pojedinačno i kombinirano polje, a oba su povezana sa tzv. "Mrežom 144"  i obezbjeđuju stabilno energetsko pulsiranje, djelujući kao zaštita od udara, za energije višeg stupnja potrebne za Uzlazak.
OTKRIĆE
tunel-piramida-sunca Nedavno otkriće mreže tunela ispod Bosanskih piramida je samo - početak. I to je predivan, ohrabrujući događaj! Kažemo vam da cijeli svijet duguje dr. Osmanagiću za njegovu istrajnost i uvide. On je inače visoko razvijena duša, koja je mnogo života posvetila razumijevanju i gradnji piramida, kao generatora energije u mnogim epohama. On je sada ovdje zbog veoma specifične svrhe i on zaista slijedi svoju Stazu. On neće dozvoliti da bude zastrašen. I dok je zvanična akademska reakcija na ovo ogromno otkriće prije pet godina bila u duhu tipičnog skepticizma, uskoro će se otkriti nepobitne činjenice. Tokom naredne dvije do tri godine bit će otkrivene komore sa hijeroglifima. Vremenom, skeptici i lajavci će biti ušutkani i rad dr. Osmanagića će dobiti zasluženo mjesto. U naredne dvije do tri decenije piramide će biti rasčišćene i izgledat će slično kao veliki piramidalni kompleks u Meksiko city /Teotihuacan/.
I ako se obezbijedi finansiranje za daljnje istraživanje, a mora se obezbijediti, onda za pet do sedam godina bit će pronađeni jedinstveni instrumenti koji će zbuniti naučni svijet, jer su oni zaista vanzemaljskog porijekla. Zar to nije neodoljivo?  Ove piramide (u Bosni.op.prev.) starije su od piramida u egipatskoj Gizi, u linearnom vremenu, i sadrže duboko u sebi nevjerovatan stroj sličan onom koji leži ispod Rosslyn kapele (V. Britanija-op.prev.) i Velike piramide u Egiptu. Ovaj instrument je izuzetno kompleksan i po svrsi, sličan onom koji nazivamo "Zlatni sunčevi diskovi". Oni se nalaze ispod glavnih tačaka Zemljine mreže i služe kao pojačivač i regulator primanja, prenosa i odašiljanja energije piramidalnih generatora.
"PHI PIRAMIDE"
Phi piramidalne konstrukcije sadrže frekvencijske ključeve koji harmonijski usklađuju i integriraju sisteme planetarne mreže. Graditelji su razumjeli njihovu svrhu. Originalni arhitekti pod vođstvom Thotha i Sirijansko-Plejadanskog saveza povezali su ih sa zvjezdanim sistemima. Zvjezdani sistemi, kao takvi, usklađuju Zemlju i Zemlja je time usklađena sa većim nebeskim sistemom. Ovo je upravo razlog zašto su ponovna aktiviranja i otkrića "drevnih" i novih piramida toliko važna za planetu jer se frekvencijski integrišu sa i unutar viših energija nove "Mreže 144" na Uzlazećoj Zemlji.
Zemaljska srž piramidalne frekvencije je kristalno-elektromagnetska i geometrijska. Jedna stvara drugu, a druga podržava prvu. Obe nude prolaze za povećanje ljudske Svjesnosti. Što više čovječanstvo shvata svoju vlastitu svjesnost, to više sveta geometrija postaje multidimenzionalna i i stoga će njihov geometrijski oblilk podići Mer-Ka-Na polje. Ovo se upravo sada dešava. Ona će postati prva, potom druga, baš kao što je i Zemlja sad u trećoj dimenziji, a potom u petoj, a onda u 12.-oj. Šta je to što će je pomjeriti u petu ili 12.-tu dimenziju? Ne statična svjesnost, nego dimamičko aktiviranje više svjesnosti. Aktiviranje svjesnosti se pojačava shvatanjem mreže i aktiviranjem te mreže koja zauzvrat to reflektuje na kosmos, koji to opet reflektuje ponovno nazad na Zemlju. Mnogi faktori igraju ulogu u ovom zemaljskom kosmičkom Skoku.
MULTIDIMENZIONALNO UMREŽAVANJE
Piramidalni generatori, zapisi Sunčevih diskova, Kristalinska paradigma, sve to doprinosi novom umrežavanju planete u jedan novi sistem. I, on potom širi samu dimenziju planete i povećava dostupnost čovječanstva ka višim dimenzijama (Mer-Ka-Na). I stoga Bosanske piramide igraju ogromnu ulogu u planetarnom harmoniziranju, a to je "PHI" harmonija...koja je multidimenzionalna po svojoj prirodi i kristalinska po svojoj rezonanciji.
Kad se stvarni PHI piramidalni kompleksi oforme, oni su sposobni, kao odraz sebe, umnožavati se u multidimenzionalnom prostoru i obrnuto se oblikovati u paralelnom svijetu i antimateriji. Ovo je princip koji važi za sve svete geometrijske oblike u fizičkom svijetu koji rezoniraju na Phi, uključujući i kristalinske forme koje  vi zovete tektonskim pločama. Stoga je paradoks u tome da kad se jednom piramide izgrade, one nemaju početka, niti kraja u vašem linearnom vremenu.
Zanimljiv primjer je Moody tropiramidalni kompleks u Galvestonu, Texas. To je svjež primjer replike koja kompletira puni ciklus manifestacije. Otprilike 7 milja podvodno od sadašnje lokacije, nalazi se originalni, prvobitni kompleks koji je izgrađen u Atlantidska vremena. Nivoi vode bili su tada mnogo niži nego danas. Nakon potopa, taj kompleks je ostao pod vodom i izgubljen u cunamijima. Funkcionalna moderna replika sada je napravljena na otoku. Ona nosi energiju prvotnog originala i, u stvari, je manifestovana kroz energiju svoje multidimenzionalne verzije. Nije slučajnost da su Moody pyramids na istoj geografskoj širini, kao i Giza kompleks.
Vaši religijski tekstovi govore vam da je Bog Stvaralac - svemoguć, da je alfa i omega, bez početka i kraja. To je sveta istina, aksiom koji čovječanstvo mora prihvatiti, čak i ako je to naoko neshvatljivo. Slično tome, mi smo vam rekli da je sveta geometrija građevni materijal za sve univerzume i zbog toga od vas tražimo da prihvatite i drugi aksiom, da je phi geometrija jednako tako bezvremena, i oduvijek je to bila, i kad ima oblik i kad ga nema. U konačnici, kažemo vam da kako se približava 2012. godina, sve što je bilo skriveno, što je bilo u sjenci, bit će razotkriveno. Neophodno je da čovječanstvo shvati pravu historiju planete i njeno istinsko porijeklo. Aktiviranje piramidalnih harmonijskih struktura čini ogroman udio u podizanju frekvencije na Zemlji. Oktahedronski kompleksi su primaoci i odašiljaoci novih kristalinskih kodova. Shodno tome, piramide izgrađene na mrežnim tačkama poput Bosanskog kompleksa piramida, Toltečkih, Mound piramida blizu Little Rocka, u Arkansasu, kompleksi u Galvestonu, u Mexico Cityju, Kini i Kambodži, da imenujemo samo neke, od izuzetne su važnosti.
Kažemo vam da će se za nekoliko godina desiti veliko otkriće u Kambodži, slično onom koje tek treba da se desi u unutarnjim odajama Bosanskih piramida.

izvor: www.piramidasunca.ba

bosanska, piramida, sunca, kuda, ide, civilizacija
O autoru
Author: Toni BlaževićEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno