Petak 19 Kolovoz 2022

Pretraga

Izgubljene civilizacije

STAR GATE?

06 Ruj 2015
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

 

star gate cern

 

 

CERN STVARA ZVJEZDANA VRATA U PARALELNI SVEMIR? 'Mogu biti dobrovoljac? Peta dimenzija je divna u ovo doba godine'

Loše vijesti odmah na početku! Zli znanstvenici u CERN-u još jednom daju sve od sebe da unište Zemlju i svemir u kojem se nalazimo, koristeći Veliki hadronski sudarač za stvaranje nevjerojatnih količina energije. Upravo tako zvuči izvještaj Lonnie Robinson, neustrašive izvjestiteljice ili proročice apokalipse The daily Reportera iz Coldwatera u Michiganu, koja izgleda vidi uništenje u svakom mogućem kutu civilizacije. Navodi čak i točan dan nestanka svega što znamo - 24.9.2015.

Dobra vijest? Lonnie Robinson priča gluposti.

Prema članku objavljenom na Gizmodu, a kojeg potpisuje Jennifer Ouellette, zabrinjavajuće je da je Robinsonin članak uopće ugledao svjetlo dana.

- Prvo sam mislila da je riječ o satiričnom članku, no riječ je u stvarnim novinama. Gdje su urednici? Zaspali za volanom? - prokomentirala je Ouellette.

Robinson je u svom članku pokazala koliko (malo) zna o znanosti. Dovoljno je spomenuti da često spominje 'molekularne čestice' te miješa tamnu tvar i antimateriju.

Ovo je dio njezina članka:

- Dva glavna cilja CERN-a je uništenje Božje čestice koja stvara i održava naš fizički svijet te probijanje rupe u veu koji je zaštitnička barijera između našeg fizičkog svemira od nepoznatih, nefizičkih svemira i Ovo je dio njezina članka:

- Dva glavna cilja CERN-a je uništenje Božje čestice koja stvara i održava naš fizički svijet te probijanje rupe u veu koji je zaštitnička barijera između našeg fizičkog svemira od nepoznatih, nefizičkih svemira i

drugih nefizičkih dimenzija koje su smještene izvan našeg fizičkog svemira. CERN uništava materiju, a sve u našem svemiru je materija. Uništavajući fizičku tvar eliminira ograničenja i barijere stvorene fizičkom tvari koja nas sprječava od ulaska u nefizičke svemire oko nas.

Toliko je toga krivog, navodi Ouellette, u ovom kratkom odlomku. No ako vam to nije dovoljno, teorija zavjere o uništenju svemira doseže svoj vrhunac u idućem odlomku:

- CERN se koristi kao zvjezdana vrata, kako bi ljudski znanstvenici mogli ići u trenutačno nepoznate, vjerojatno vrlo neprijateljske, nefizičke svjetove i dimenzije smještene, i trenutačno nevidljive, van našeg fizičkog svemira.

Ouellette ostaje šokirana razinom zavjere koja se pojavljuje u članku te dodaje kako joj nedostaju 'dobri stari dani' u kojima su ljudi paničarili da će CERN stvoriti crnu rupu i progutati svu materiju u svemiru.

- Potpuno iskreno, možda ne bi trebala voditi računa o jednom potpuno promašenom članku od osobe koja nema ni minimalno znanstveno znanje. No, u digitalno doba, kada se dezinformacija može proširiti internetom brzinom plamena, nadam se da će barem jedan argumentirani članak protiv biti dovoljan za pobijanje toga - kazala je Ouellette.

U zaključku Ouellette dodaje:

- Ukoliko CERN zaista gradi super portal u paralelne svemire, dopustite mi da budem dobrovoljac za misiju. Čujem da je peta dimenzija predivna u ovo doba godine.


preneseno sa
http://www.jutarnji.hr

 

 

 

 

 


zvjezdana,vrata,CERN,crnu,rupu

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno