Petak 15 Listopad 2021

Pretraga

Izgubljene civilizacije

Zovu nas?

25 Stu 2016
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

planeta zemlja svemir 600x300

Dvojica kanadskih naučnika tvrde da sa 234 planete stižu signali vanzemaljskih civilizacija

Kanadski naučnici Ermano Bora i Erik Trotije – sa Univerziteta „Laval” iz Kvebeka – objavili su da su druge civilizacije do sada pokušavale više od 230 puta da stupe vezu sa našom Zemljom.

U ovom tandemu, glavni je Bora, a on tvrdi da se radilo 234 pokušaja i da su vanzemaljci pokušavali da do nas dopru pomoću laserskih impulsa.

On tvrdi da su «gejziri» svetlosti u spektrima zvijezda oko kojih kruže planete sa vanzemaljskm civilizacijama  tehnogenog porekla. Samim tim: da se mogu «matematički dešifrovati» i da se na njih na isti način može odgovoriti.

Bora je uvjeren da laser «Helios», koji se nalazi u Livermorskoj nacionalnoj laboratoriji «Lorens», u stanju da pravi impulse dovoljno snažne da stignu do vanzemaljskih civilizacija.

Trotije je – kako su Kanađani saopštili – analzirao podatke o 2,5 miliona zvijezda i došao do zaključka da se signali koji bi mogli da budu pokušaj vanzemaljskih civilizacija da sa nama stupe u vezu mogu otkriti u svjetlosti 234 zvijezde.

Većina tih zvijezda se po spektralnoj analizi odnosi klasi našeg Sunca.

Neki astronomi te podatke smatraju potvrdom Borine teorije.

Bora je za The Independent rekao: „Mada svi moramo imati naučni pristup i ne rukovoditi se emocijama, ja prosto predosjećam da imamo posla sa signalima vanzemaljskih civilizacija”.

Naravno, ima dosta i onih koji su prilično sumnjičavi prema pretpostavkama Bore i Trotijea.

preneseno sa

http://web-tribune.com/svet/dvojica-kanadskih-naucnika-tvrde-da-sa-234-planete-stizu-signali-vanzemaljskih-civilizacija

 

 

 

 

 

 

 

 koji, se, nalazi, u, Livermorskoj, nacionalnoj, laboratoriji


        

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno