Utorak 5 Prosinac 2023

Pretraga

Izgubljene civilizacije

Biblijski Židovi su vanzemaljska bića sa Siriusa uhvaćena ovdje na Zemlji - tvrdi kontroverzna knjiga

03 Svi 2022
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Biblijski Židovi su vanzemaljska bića sa Siriusa uhvaćena ovdje na Zemlji - tvrdi kontroverzna knjiga

Na web stranici lulu.com 2018. godine pojavila se knjiga pod naslovom "Man Being" . Citiram iz opisa knjige na stranici:„Knjiga je transkript razgovora koji je započeo u lipnju 2018. Autori – Dramos i Bohemias – primili su komunikacije od bića izvan gustoće Zemljine ravnine i prikupili to znanje kako bi osvijestili javnost. Knjiga otkriva kako je izopačenost spriječila ljude da pristupe stvarnostima viših dimenzija i kako je ljudsko uzašašće bilo opstruirano lažnim religijskim i duhovnim uvjerenjima. Stalno pokrivanje i prikrivanje drevnog znanja - od strane moćnih organizacija - spriječilo je čovječanstvo da nadiđe ciklus reinkarnacije. Knjiga je dio projekta spašavanja ljudi i pomoći im da se povežu s prethodno izgubljenim svijetom."

Međutim, vrlo je zanimljiv ulomak iz ove knjige, u kojem autor sugerira da su bića sa Siriusa zarobljena ovdje na Zemlji, sa spasilačkim misijama koje treba dovesti na njihov rodni planet. Evo što točno kaže odlomak:

„Biblijski Židovi su bića sa Siriusa koja su uspjela napraviti korak prema iskustvu uzdizanja na Sinaju. Izraelci su bića koja su napuštena, dobila oruđe, ali nisu korištena."

Knjiga također govori o ugovorima između vanzemaljaca i drugih civilizacija te o tome kako Vatikan pohranjuje tajne podatke u svoju knjižnicu.

izvor
https://www.lovendal.ro/wp52/evreii-biblici-sunt-fiinte-extraterestre-de-pe-sirius-prinse-aici-pe-pamant-sustine-o-carte-controversata/

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno