Srijeda 29 Studeni 2023

Pretraga

Izgubljene civilizacije

Hiperborejci: drevna vanzemaljska rasa koja je živjela na ovom planetu

26 Ruj 2022
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Hiperborejci: drevna vanzemaljska rasa koja je živjela na ovom planetu

Izraz " Hiperborejci " dolazi iz grčkog i znači "s onu stranu sjevernog vjetra ili sjevernog pola".

Sunce je sijalo 24 sata dnevno u ovom fantastičnom kraljevstvu vječnog proljeća, ali je do tamo bilo gotovo teško doći zbog masivnih zidova prozirnog leda koji su okruživali ovo područje. Ovaj misteriozni "raj" također je bio nedostupan tradicionalnim načinima prijevoza, budući da ga je čuvala moćna rasa polubogova poznata kao Hiperborejci.

Mnoge su civilizacije opisale ovu civilizaciju kao visoka bića s plavim očima, plavom kosom i bijelom kožom, koja žive u visoko razvijenom i strukturiranom društvu. Umjetnost, kao i znanost, su među njihovim mnogim sposobnostima. Njegovi stanovnici žive u stalnom stanju sjaja i ljubavi. To je rasa koja nikada nije sudjelovala u borbi. Pojam rada bio je uobičajen u ovom gradu. Na njegovu genetiku ne utječu starost ili bolest. Vrlo su psihička bića.

Još jedno poglavlje grčke povijesti povezuje Hiperborejce s brojnim važnim vjerskim mjestima u staroj Grčkoj. Također se u drevnim spisima kaže da je zemlja povezana tunelima koji prolaze kroz unutrašnjost našeg svijeta.

hyperboreans an ancient extraterrestrial race that lived on this planet 1

Razna plemena diljem svijeta slažu se u svojim drevnim dokumentima da su Hiperborejci preci svih ljudi.

Ova drevna vrsta ima isto vanzemaljsko podrijetlo kao atlantiđani i lemurijanci. Vjeruje se da se dio drevne civilizacije još uvijek krije u zemlji.

Znanstvenici su potvrdili da stupovi sadrže otvore. I da bi mogli funkcionirati kao portali u tajni svijet, u kojem slučaju bi starogrčka pripovijest imala smisla.

Prema nekim akademicima, Hiperborejci su neko vrijeme koegzistirali s drugim rasama kao što su Atlantiđani i Lemurijanci, pri čemu su Atlantiđani imali najintimniji odnos. Podijelili su dio svog znanja iz fizike i astronomije.

Prisutnost Hiperborejaca

Prije svega treba napomenuti da ova regija, kao ni dva "izgubljena" kontinenta, više ne postoje. Unatoč činjenici da su potonuli na dno mora. I već se priča da bi se ti kontinenti mogli ponovno pojaviti u nekom trenutku ljudske povijesti.

S druge strane, nisu svi Hiperborejci poginuli u katastrofalnoj katastrofi. Dio njihove kulture bio je zaštićen skorom propašću njihove civilizacije.

hyperboreans an ancient extraterrestrial race that lived on this planet 2

To se dogodilo prije formiranja dvaju kontinenata, Lemurije i Atlantide. Pomak u položaju Zemljine osi također je uzrokovao da hiperborealnu zonu progutaju oceani. Neko su vrijeme planirali bijeg unutar planeta. Mount Shasta u Kaliforniji jedno je od tih mjesta.

A drugi dio njihovih potomaka pojavio se tijekom vremena, kroz ljudsku povijest, i prilagodio se drugim regijama planeta, preselivši se u južnije zemlje.

I miješanje s drugim etničkim skupinama i stanovnicima iz drugih dijelova svijeta poput Islanda i Europe. Isto su učinile i zemlje Himalaje i američkog kontinenta, koje su doprinijele znanjima iz matematike, astronomije i drugih područja.

Prema staroj tibetanskoj predaji: “Bijeli otok (Hiperboreja) jedino je mjesto koje je izbjeglo opću sudbinu svih kontinenata nakon kataklizme. Budući da je to Vječna Zemlja, ne može je uništiti ni voda ni vatra.”

izvor
https://stargate.ro/hiperboreenii-o-rasa-antica-extraterestra-care-a-trait-pe-aceasta-planeta/

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno