Ponedjeljak 25 Rujan 2023

Pretraga

Izgubljene civilizacije

Vanzemaljski matični brod "ispušta" svemirske brodove pod krinkom meteorita: NLO promatra Zemlju od 1950.

22 Srp 2023
(Reading time: 4 - 7 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Vanzemaljski matični brod "ispušta" svemirske brodove pod krinkom meteorita: NLO promatra Zemlju od 1950.
Pentagon je priznao mogući kontakt vanzemaljaca sa Zemljom

wr 960

                                                               Ovako bi izvanzemaljski matični brod 'Oumuamua mogao zapravo izgledati.

stari znanci
“Postoji mogućnost da vanzemaljski matični brodovi i manje sonde mogu posjetiti planete Sunčevog sustava”, riječi iz izvješća koje su pripremili “glavni ufolog Pentagona” Sean Kirkpatrick i harvardski astrofizičar Abraham Loeb inspirirale su ufologe diljem svijeta. Počeli su tražiti i nalaziti dokaze za njih – osim onih koje navode autori izvješća.

Dopustite mi da vas podsjetim da je Sean Kirkpatrick nedavno vodio AARO - All-domain Anomaly Resolution Office, stvoren pod okriljem američke vojske. Ovlašten od vlasti da otkrije kakvi se to misteriozni posjetitelji pojavljuju na nebu Sjedinjenih Država - brzi, nedokučivi, potpuno neshvatljivi i prijeteći nacionalnoj sigurnosti.

matič.bro1

Abraham Loeb , koji predsjeda odjelom za astronomiju na Sveučilištu Harvard, stekao je svjetsku slavu dokazujući da je 'Oumuamua, divovski 400 metara dugi cilindar viđen u Sunčevom sustavu 2017. godine, vanzemaljska letjelica. I takozvani "meteorit" - mali objekt koji je pao u Tihi ocean 2014. godine, prema Loebu , također je bio opremljen predstavnicima izvanzemaljske inteligencije.

U zajedničkom izvješću znanstvenici priznaju da bi 'Oumuamua mogao biti matični brod, a "meteorit" - jedna od automatskih izviđačkih sondi koje je pustio kada je stigao u Sunčev sustav. Sukladno tome, oni NLO-i koji su pali u vidno polje pilota američkog ratnog zrakoplovstva također mogu biti sonde. Čini se da su Loebove ideje prevladale – prvo među “ovlaštenim sveobuhvatnim istraživačima anomalija”, a sada i među običnim ufolozima.

Prije neki dan, entuzijasti su na mreži objavili slike dobivene iz datoteka s kojih je prije nekoliko godina skinuta oznaka tajnosti prije Pentagonovog tajnog projekta Plave knjige. Postoji više od 100.000 datoteka povezanih s viđenjima NLO-a ili neidentificiranih zračnih pojava (UAP), prema novoj terminologiji.

Na slikama je matični brod, kojeg je neki anonimni autor fotografirao iznad New Yorka 20. ožujka 1950. godine. U kadar je ušlo 10 mnogo manjih predmeta - pored broda. Izgleda kao iste sonde koje je ispustio.

Fotografija iz Projekta Plava knjiga prikazuje cilindrični matični brod koji ispušta male NLO-e.

Ispostavilo se da 'Oumuamua nije jedini matični brod. Bilo je i drugih. Prije njega. Isto kao i sonde. Nije posljednji pao u ocean. Osim, naravno, ako fotografija nije lažna. Ono što, na primjer, izgleda kao slika ogromnog metalnog cilindra, navodno snimljena s palube civilnog zrakoplova - previše je jasno.

matič.bro.2

Sovjetski trag
Iz nekog razloga matični brodovi se nisu pojavili iznad SSSR-a - o tome nema čak ni priča. Barem ne ozbiljnih. Ali istraživačke sonde su, čini se, stigle. Barem u sovjetskoj ufologiji najdetaljnije su dokumentirana najmanje dva “neidentificirana fenomena iz zraka” koji su izazvali veliku pozornost javnosti. S vremenom su postali naširoko poznati. Gotovo u cijelom svijetu. U oba slučaja sudjelovali su neki tajanstveni posjetitelji.

U zimi 1986., jarko svjetleći objekt srušio se na brdo Izvestkovaya, smješteno u blizini sela Dalnegorsky u Primorskom teritoriju - činilo se da je lopta. Ovaj incident poznat je kao incident Hill 611.

Došlo je do eksplozije, požara, ali objekt se nekako nije srušio. Uz nekoliko pokušaja poletio je, ostavljajući za sobom mnoštvo mikroskopskih detalja - mreže, kapljice, spirale.

matič.bro3

Drugi posjet dogodio se znatno ranije, u proljeće 1961. godine. Poznat je kao "Korbozerov misterij". Sovjetski ufolozi, uključujući utemeljitelja ovog područja znanja, Felixa Siegela , pokušali su to shvatiti - otišli su na to područje nakon vlasti. Ali nisu razumjeli – ni jedno ni drugo. Čudili su se samo onome koji je plivao pored rezervoara u divljini Lenjingradske oblasti u blizini rezervoara, koji su mještani zvali Korbozero.

U blizini obale stvorila se ogromna rupa - poput lijevka od eksplozije ili brzog pada nečega. Kao meteorit. Dimenzije: dužina 27 metara, širina 15 metara, dubina 3 metra.

Jamu je otkrio šumar. I kako je rekao: "navečer je nije bilo, ali ujutro je već bila." Javio sam se "tamo gdje treba", stigavši ​​do najbližeg poduzeća drvne industrije. Vojska i predstavnici KGB-a stigli su iz Lenjingrada - s roniocima i saperima. Nisu pronađeni nikakvi fragmenti ni tragovi eksploziva - ni u samoj jami, ni u blizini.

Primijetili smo da se od jame po dnu jezera proteže staza od oko 20 metara, završava metarskim i pol valjkom zemlje i izgleda kao da je nekakav cilindar usporio na dnu.

I to je prilično čudno: komadi leda obojeni su zeleno s jedne strane.

Službeni zaključci nisu doneseni - izvješće "nadležnih" sadržavalo je samo detaljan opis jame. Ali jedan od sapera, koji je sudjelovao u ekspediciji, a zatim postao ufolog, stekao je dojam da je u Korbozero pao neki objekt - istrgnuo je nekoliko tisuća kubika smrznutog tla, preorao dno, neshvatljivo obojio led, a zatim poletio okomito .

Vanzemaljske sonde pokazale su se nevjerojatno izdržljivima.

wr 750

                                             Asteroid je, nakon zagrijavanja, mogao emitirati mlazove koji su skrenuli putanju.

                                          I U OVO VRIJEME

'Oumuamua možda nije ono za što se predstavlja

Najblaže rečeno, mnogi znanstvenici ne dijele ideje astrofizičara Loeba i Kirkpatricka, koji mu se pridružio, ravnatelja Ureda za sveobuhvatno proučavanje anomalija. Prema njihovom tradicionalnom mišljenju, 'Oumuamua je još uvijek asteroid. Da, međuzvjezdani. Da, neobičan - vrlo izdužen - oblik. Ali uz sasvim razumljivo ponašanje.

Oumuamua je ubrzao, promijenio svoju putanju - te neobičnosti, uključujući, naravno, cilindrični oblik, dale su razloga da se smatra svemirskim brodom.

Zagovornici inteligentnog porijekla objekta uzbudili su se, dokazuju astrokemičarka Jennifer Bergner (Jennifer Bergner) sa Sveučilišta Kalifornija (University of California) i Darryl Seligman (Darryl Seligman) sa Sveučilišta Cornell (Cornell University) u časopisu Nature.

Prema znanstvenicima, i asteroidi mogu manevrirati, emitirajući mlazove, pod utjecajem sunčevih zraka. Oumuamua je ispustio paru i molekularni vodik - tvari koje su se oslobodile iz leda koji je bio dio njega.

wr 750 1

                                                   Puno malih predmeta moglo bi se spojiti u "cigaru".

Objašnjenje za neobičan oblik asteroida predložili su prije tri godine istraživači Kineske akademije znanosti (Chinese Academy of Sciences) i Kalifornijskog sveučilišta (University of California, Santa Cruz).

Oumuamua bi mogao biti "rastegnut" gravitacijskim silama u trenutku kada je proletio pored nekog masivnog tijela - crne rupe, zvijezde ili čak velikog planeta. Predmet se djelomično otopio i raspao u mnogo fragmenata. Odletjeli su dalje već u obliku izdužene skupine. Nakon nekog vremena krhotine su se zalijepile, ohladile i stvorile grumen u obliku cigare.

No još je zanimljivije Oumuamua promatrati kao svemirski brod. U to je ipak teško povjerovati.

izvor
https://www.kp.ru

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno