Četvrtak 21 Rujan 2023

Pretraga

Mitologija

Postoji li na Tibetu doista "fontana mladosti" - mjesto gdje se možete pomladiti za najmanje 15 godina?

17 Stu 2022
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Postoji li na Tibetu doista "fontana mladosti" - mjesto gdje se možete pomladiti za najmanje 15 godina?

Postoji priča s početka 20. stoljeća o skupini tibetanskih svećenika koji su očito znali tajnu "izvora mladosti". Tijekom vremena članovi ove mistične skupine prenosili su jedni drugima ovu tajnu, s koljena na koljeno. Položaj područja bio je praktički nepoznat, nalazio se "negdje daleko". No mještani su pričali o starcima koji su, nakon što su pronašli samostan i ušli u njega, na misteriozan način povratili zdravlje, snagu i vitalnost. Ali čini se da nitko nije znao točnu lokaciju ovog čudnog i prekrasnog mjesta koje je postalo legenda.

Međutim, jedan engleski liječnik, koji je nekoliko godina živio u Indiji i zašao u duboku starost, pa su mu snage oslabile, sve više se zanimao za misterioznu legendu o "izvoru mladosti". Počeo se pomno raspitivati, skupljajući podatke o tom području - sve što bi mu moglo pomoći pronaći mjesto. Želja za pronalaženjem "fontane mladosti" postala je opsesivna.

Jednom u Indiji, liječnik je počeo tražiti područje gdje je trebao postojati legendarni "izvor mladosti". Srećom po njega, poznavao je jezik zemlje dovoljno dobro da provede mnogo mjeseci stvarajući veze i sklapajući prijateljstva. Nakon još nekoliko mjeseci počeo je sastavljati ono što je naučio. Nakon duge i opasne ekspedicije u zabačenim krajevima Himalaje, konačno je pronašao samostan koji je, prema legendi, čuvao tajnu vječne mladosti i pomlađivanja.

Nakon što su tamo proveli neko vrijeme, tibetanski redovnici podučili su liječnika određenim tehnikama držanja tijela, tehnikama koje su ga učinile da izgleda kao da je najmanje 15 godina mlađi!

izvor
https://www.lovendal.ro/

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno