Subota 16 Listopad 2021

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

DA LI ZNATE ŠTA JE OVO

19 Ruj 2011
(Reading time: 1 minute)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
bie001
Biće iz dubina

VIDEO: Kamere uhvatile 'švedsku nemanZa sada nije poznato što je točno snimila posada broda u moru blizu švedske obale, no postoji nekoliko više i manje suvislih teorija koje pokušavaju objasniti snimku.

Na prvi pogled izgleda kao da površinom mora juri nepoznati bijeli objekt, koji prvo pliva usporedno s brodom, a onda krene prema njemu.

Posada je ostala iznenađena i nije znala kako reagirati na moguću prijetnju, no pokazalo se da ih hitri plivač nema namjeru napasti, nego da ih samo zaobilazi.

Daljnje analize snimke pokazale su da se možda ne radi o živom biću, nego o predmetu ili minijaturnom plovilu. Postoji nekoliko verzija, od toga da se radi o izvanzemaljskoj sondi, pa sve do toga da je riječ o špijunskoj podmornici.

Jedna od racionalnijih teorija je da se radi o običnoj plutači koju za sobom povlači velika riba. No, možda je riba izvanzemaljskog podrijetla?

Dok s nestrpljenjem iščekujemo odgovor na ova pitanja, pojavu, koja je na internetu već postala poznata kao 'švedska neman', možete pogledati.

Video

#!Autor

K.L.

Preuzeto sa

http://www.net.hr

Dok s, nestrpljenjem, iščekujemo, odgovor, na ova pitanjaO autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno