Petak 15 Listopad 2021

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

SVE IH JE VIŠE

21 Ruj 2011
(Reading time: 1 minute)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
sve_ih_je_vise


Još jedan susret

VIDEO: Izvanzemaljci sve neoprezniji

Još jedan navodni dokaz izvanzemaljske prisutnosti na Zemlji nedavno je slučajno snimio jedan putnik dok je letio avionom iznad Francuske.

Pokušavajući fotoaparatom uhvatiti pogled, snimio je nekoliko fotografija, a kasnije je vidio da je na njima zabilježio i zanimljivu pojavu. Naime, na nekoliko slika vidljivi su svjetleći objekti koji imaju oblik diska.

Pomnom analizom utvrdio je da nije riječ o odbljesku ili nekom obliku loma svjetlati već da se radi o letećim objektima koji su za sada neidentificirani.

Ufolozi su odmah povezali slučaj sa sličnim viđenjima i složili se da se radi o izvanzemaljskim letjelicama koje su sve neopreznije u zadnje vrijeme. Njihova je teorija da izvanzemaljci više nemaju vremena za skrivanje jer su na hitnom zadatku koji možda uključuje i spašavanje ljudske vrste.

Slike i analizu objekta pogledajte.

Video

#!Autor

K.L.

Preuzeto sa

http://www.net.hr

Ufolozi, su odmah, povezali, slučaj sa ,sličnim viđenjima

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno