Petak 15 Listopad 2021

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

MJESEC

03 Ožu 2012
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

mjeseeva_baza

 

Koliko smo puta pisali o mjesecu i tajnim(?) bazama na mjesecu,kako se sve više satelita kreče u orbiti mjeseca tako se mnogo toga otkriva.


 

Samo neznam da li je pametno postaviti takvo pitanje,da se sve više otkriva,jer sve se zna sve je zapisano.

Kako protumačiti otkriče kineskog satelita,da li je to nečija baza ili kako to astronomi vole kazati,greška na satelitu(smjeh),nije to ništa slučajno niti je to slučajno pušteno u javnost,šta je pozadina svega ovoga.

Da li nam žele reči da je sunčev sistem malo veči tj naseljeniji nego šta NASA tvrdi,ili sunčev sistem ima malo više planeta koje se vide i one koji se ne vide,a naseljene su i njihovi stanovnici nas promatraju,i pokreču događaje koji su nama dosta tajanstveni,neznamo ih objasniti a znanost uporno laže.

Dje je odnosno šta je istina.

Istina je da nismo sami u ovom djelu svemira a dje je istina,ISTINA JE SVUDA OKO NAS,samo je treba potražiti.

Znanstvenicima ne vjerujem jer imaju krivi način razmišljanja,ono što njima znanje ne dopusta meni dopušta,jer gledam tako reči u 4 d dimenziji,ono šta se ne vidi neznači da ne postoji.

Zašto je sve veča upotreba IR teleskopa,pa i Vatikan ih koristi,šta to oni gledaju,Nibiru je vec vidljiv i nije 10 planet ili 12 več ko zna koji po redu 20 ili 30,jer su nam krivo rekli.

Evo nekoliko linkova koji če vas natjerati da malo promislite.

evo jedan zanimljiv blog

http://igor-kostelac.com/2012/03/nepotpun-suncev-sistem/

 

 

autor

Miro-sinj

 

 

Zašto, je sve, veča upotreba, IR teleskopa,pa i Vatikan ih

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno