Ponedjeljak 25 Listopad 2021

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

NLO USRED BJELA DANA

16 Srp 2012
(Reading time: 1 minute)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
nlo_usred_bjela_dana

Usred bijela dana
Nije mogao vjerovati vlastitim ocima

NLO-i su možda cešci prizor nego što pretpostavljamo, no letjelice u obliku letecih tanjura još su uvijek relativno rijetko videne i svaki put jednako fasciniraju.

Iznimka nije niti letjelica u obliku diska zabilježena 9. srpnja iznad Tijuane u Meksiku. Za sada nepoznata letjelica preletjela je nebom iznad grada i iznenadila sve koji su je primijetili, no takvih je bilo malo s obzirom na to da je leteci tanjur bio posve necujan, a samo rijetki imaju obicaj nasumicno gledati u nebo.

No, sva sreca da su tu NLO entuzijasti koji ne samo da promatraju nebo cak i kada se na njemu ništa osobito ne dogada, nego su uvijek spremni i snimiti neobicne pojave.

Zahvaljujuci jednom takvom entuzijastu, imamo prilike posvjedociti kakav je to objekt snimljen iznad Meksika, a amaterski video uradak nikako ne propustite pogledati

video
!preuzeto sa
http://hot.net.hr

Iznimka, nije niti, letjelica, u obliku, diska zabilježena
O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno