Nedjelja 17 Listopad 2021

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

HLADNI RAT,ZBOG UPOTREBE NLO TEHNOLOGIJE

20 Srp 2012
(Reading time: 1 minute)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
nlo-i

Britanci žele vojnu uporabu NLO tehnologije

Britanska vlada odlucila je dati javnosti na raspolaganje kompletnu dokumentaciju koju posjeduju o NLO-ima pa su nedavno objavili novih 7.000 stranica povjerljivih dokumenata.

 

Objavljena dokumentacija obuhvaca 25 slucajeva i istraga o NLO-ima, ali i službene spise britanskih vojnih i diplomatskih strucnjaka koji pokušavaju dokuciti što bi trebali napraviti ako su nepoznate letjelice izvanzemaljske.

 

Neki od prijedloga ukljucuju i pokušaje hvatanja objekata kako bi se njihova tehnologija mogla upotrijebiti u vojne svrhe. Druge mogucnosti koje su razmatrali su da je zapravo rijec o americkim, kineskim ili ruskim vojnim letjelicama koje bi se mogle temeljiti na izvanzemaljskoj tehnologiji.

 

Je li možda novi hladni rat upravo u pokušajima svjetskih sila da se prve dokopaju izvanzemaljske tehnologije i upotrijebe je u vojne svrhe?

 

Unatoc silnoj dokumentaciji, izgleda da još uvijek nema nikakvih konkretnih dokaza izvanzemaljske prisutnosti na Zemlji, a još neke od zanimljivih detalja iz dokumenata pogledajte u videu:

 

video

 

 

 

 

 

Neki od, prijedloga, ukljucuju, i pokušaje, hvatanja

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno