Ponedjeljak 25 Listopad 2021

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

SVE JE VIŠE NLO-a

31 Srp 2012
(Reading time: 1 minute)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
nlo_britanija

Ima ih posvuda

Teško je zanemariti ovakve dokaze

Nakon što je objavljena snimka navodnog letećeg tanjura koji je posjetio Olimpijske igre, zanimanje javnosti privukla je snimka sličnog objekta koji je u Velikoj Britaniji snimljen u veljači 2012.

Objekt snimljen tom prilikom također odgovara tipičnom opisu letećeg tanjura kakvog možemo vidjeti u djelima fikcije i amaterskim snimkama neba.

Spekulacije o podrijetlu takvih objekata razmatraju se već desetljećima, no nikako da se dođe do ključnog dokaza koji će jedom zauvijek razotkriti pravu narav ovih letećih objekata. Ipak, postojanje takvih letjelica i izostanak objašnjenja možda su sami po sebi dovoljan dokaz 'izvanzemaljske teorije'.

 


Još jednu snimku letećeg tanjura, za koji i ovaj put postoje teorije o izvanzemaljskom podrijetlu, svakako pogledajte ovdje:

video

 

 

preuzeto sa

http://hot.net.hr

 

 

 

 

 

Objekt, snimljen, tom prilikom, također, odgovara

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno