Subota 4 Prosinac 2021

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

NLO,VOJNA BAZA

09 Kol 2012
(Reading time: 1 minute)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
slika001

     

Još jedan misterij

 

Što je to snimljeno iznad vojne baze?

John Bondalion u svojoj je snimci koja ovih dana kruži internetom uspio uhvatiti zanimljiv objekt koji je navodno letio iznad vojne baze na Havajima.

 

Objekt nalikuje tipičnom letećem tanjuru, ima oblik diska, a snimljen je po danjem svijetlu pa ga možemo promotriti bolje nego je to obično slučaj sa sličnim pojavama.

 

NLO je tamne boje i na snimci se kreće pravocrtno, bez ikakvih akrobacija ili naglih okreta pa skeptici tvrde da vjerojatno nije riječ o izvanzemaljskoj letjelici jer su one sklone pobjeći kada ih se 'uhvati' po danu.

 

Za sada najzastupljenija teorija tvrdi da je riječ o hibridnoj letjelici, mješavini ljudske i izvanzemaljske tehnologije, a tu teoriju podupiru tvrdnjom da je letjelica navodno snimljena iznad vojne baze.

 

Snimku neobične pojave svakako pogledajte ovdje:

video

 

 

 

 

 

 

 

 

preuzeto sa

http://hot.net.hr

 

 

 

 

 

 

 

Za sada, najzastupljenija, teorija, tvrdi da, je riječ

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno