Subota 4 Prosinac 2021

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

VANZEMALJCI U SUSJEDSTVU

13 Kol 2012
(Reading time: 1 minute)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
vanzemaljci

Istraga traje.Već desetljećima žive u neznanju

Mještani Jacksona u Missouriju (SAD) već dugi niz godina imaju raznolike posjetitelje u obliku neidentificiranih letjelica. Zadnji u nizu je objekt koji je isijavao crvenu i bijelu svjetlost.

Chris Clifton, jedan od svjedoka, kaže da je objekt bio pravokutnog oblika te je lebdio iznad mjesta i sa svih strana isijavao svjetlost. Pojava je zabilježena u dva navrata u tjedan dana i u obje je prilike na nebu provela oko pet minuta.

 

Lokalno stanovništvo već se prilagodilo da neke stvari ne mogu objasniti jer je njihovo mjesto stalno 'pod napadom' objekata za koje samo znaju da nisu avioni, zvijezde padalice ili baloni.

Da stvar bude još mističnija, lokalna povijest bilježi neobične pojave na nebu još od 1941. kada je svećenik navodno otkrio leteći tanjur s tri izvanzemaljska tijela.

Taj je slučaj još uvijek pod istragom, a u 'Dosjeima X' mu se pridružuje sve veći broj slučajeva NLO-a koji su još uvijek potpuna zagonetka.

Kratku reportažu o 'prometnom' mjestu i lokalnoj povijesti NLO-a pogledajte u videu:

video

#!

 

Preuzeto sa

http://hot.net.hr/

 

 

 

 

 

Lokalno, stanovništvo ,već se, prilagodilo, da neke

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno