Subota 16 Listopad 2021

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

ŠTA JE TO NASA SNIMILA PORED ZEMLJE

13 Ruj 2012
(Reading time: 1 minute)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
nasanlozemlja

Uljezi u atmosferi: Što je to NASA snimila pored Zemlje?

 

 

Snimke zabilježene kamerama Međunarodne svemirske postaje (ISS) ponekad znaju prirediti pravo iznenađenje, pogotovo kada se prenose uživo.

Takva situacija odigrala se i nedavno kada je na prijenosu uživo primijećen divovski objekt nalik velikom letećem tanjuru kako lebdi pored Zemlje.

Pored njega su bile i manje letjelice pa su gledatelji odmah posumnjali da se radi o izvanzemaljskoj bazi. Da stvar bude još mističnija, ubrzo nakon što se na prijenosu uživo pojavio uljez, obustavljen je prijenos s kamere koja ga je snimila, a nastavile su se prikazivati snimke s kamera u čijem vidokrugu nije bio tajanstveni objekt.

Oni koji su posvjedočili tom trenutku tvrde da nikako nije riječ o slučajnosti, a neki su čak uspjeli i uhvatiti snimku objekta s prijenosa uživo. Video koji pokušava analizirati NLO pogledajte u nastavku:

video

 

 

preuzeto sa

http://hot.net.hr

 

 

 

 

 

 

Pored,njega su, bile i manje, letjelice pa, su gledatelji

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno