Petak 15 Listopad 2021

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

OPET DIVOVSKI NLO-i OKO SUNCA

23 Ruj 2012
(Reading time: 1 minute)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

sunce_i_nlo-i

 

ZAŠTO?

Ogromna flota opet kruži oko Sunca

NASA odgovara na upite ljudi koji su snimili NLO aktivnost oko Sunca različito, što ostavlja puno mjesta sumnjama

Nakon snimki brodova oko Sunca koji se, prema snimkama, opskrbljuju energijom naše zvijezde, korisnik myunhauzen74 nastavlja svoju seriju snimki neobičnih aktivnosti neindetificiranih letećih objekata oko Sunca.

Na snimci se jasno mogu uočiti veće i manje letjelice kako se približavaju i udaljavaju od Sunca, a ako uzmemo u obzir veličinu Sunca, radi se o gigantskim proporcijama.

Na upite da objasni te snimke, NASA daje različite odgovore, od loših pixela do kometa i asteroida, ostavljajući mjesta sumnjama i teorijama zavjere da znaju puno više nego što žele reći.

Pogledajte snimku pa zaključite sami radi li se o lošim pixelima, kometama ili letjelicama kojima upravljaju inteligentna bića:

video

!">
!

 

Preuzeto sa

http://metro-portal.hr

 

 

 

 

 

 

Na snimci, se jasno, mogu uočiti, veće i manje, letjelice

 

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno