Petak 15 Listopad 2021

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

IPAK IH RADE.NLO MADE IN USA?

09 Lis 2012
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
americki_nlo

IZAŠLI NACRTI!Dokaz da je američka vojska gradila leteći tanjur

Još uvijek nema čvrstih dokaza koji podržavaju teoriju postojanja izvanzemaljskog života, no leteći je tanjur umalo bio stvarnost. Nacrti i detalji vojnog projekta iz pedesetih godina prošlog stoljeća, koji nikad prije nisu viđeni, sad su dostupni javnosti.

Ovdje je riječ o Projektu 1794, čija je glavna misija bila gradnja naprednih letjelica. Sudeći prema friško objavljenim dokumentima, zračne snage američke vojske imale su ugovor s jednom kanadskom tvrtkom s kojom su radili na izgradnji posebnog aviona, no cijeli je projekt ostao samo na dizajnu za prototip. 

  americki_nlo1  

Dokumenti koji datiraju iz 1956. godine rezimiraju rezultate testiranja prototipa i otkrivaju točan cilj dizajnera. Naime, planirano je da letjelica može dostići visinu od 30 kilometara i brzinu od tisuću nautičkih milja. 
   ameriki_nlo2     
Da je plan proveden do kraja, stvorili bi letjelicu koja bi mogla dostići Zemljinu stratosferu s maksimalnom brzinom od 4.184 kilometra na sat. Letjelica bi mogla sletjeti i poletjeti vertikalno uz pomoć mlaznog pogona i njegovih stabilizatora.

Dokumenti svjedoče i da se rad na letjelici pokazao neočekivano dobrim, boljim nego su to isprva očekivali. Cijeli je projekt 'otpao' najvjerojatnije zbog troškova, jer je bilo potrebno 3.168,000 dolara da se izgradi prototip aviona, što je ekvivalent od 26.6 milijuna današnjih dolara. 

Spomenuti se iznos tada smatrao prevelikim za izgradnju tako napredne tehnologije. Također, pojavili su se i određeni problemi pri kreiranju takve tehnologije. Letjelica ne bi mogla doći ni približno visini od 30 kilometara, već bi mogla letjeti pri maksimalnoj visini od nešto manje od dva metra.

 

Preuzeto sa

http://hot.net.hr

 

 

 

 

 

Da je,plan proveden, do kraja, stvorili, bi letjelicu koja

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno