Subota 16 Listopad 2021

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

NLO,ČEPIN

25 Velj 2014
(Reading time: 2 - 4 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

  cepin nlo  

Čepinčani:
Bio je to leteći tanjur. Svjetlost je
bila poput iznenadnog izlaska sunca
Ako su to izvanzemaljci, onda sam na njih već naviknula. U mom dvorištu bliješti svake večeri!, kaže mještanka
Vjetar je stao. Žarulje se ugasile. U zraku se osjećao čudan pritisak, onaj u slavinama naglo je pao. Noćno nebo iznad Čepina objasao je svijetloplavi bljesak. Obgrlio je nebo poput golemog plašta. Bilo je, kažu, kao da je na tren-dva ponovno izašlo sunce...

Jesu li Čepin posjetili izvanzemaljci? Pitanje je to na koje se već danima traži odgovor u tome mjestu nedaleko od Osijeka. Neobične, ili kako će neki potiho reći, nadnaravne pojave na nebu zamijetili su mnogi. O tome se priča na kavama, komentira na lokalnoj internetskoj stranici. Spominju se nepoznati leteći objekti i snažni bljeskovi svjetla. Jedni su sve okrenuli na šalu, drugima nije svejedno. Mašta je, međutim, zagolicana, pa smo se i mi zaputili u Čepin.


Gotovo identična svjedočanstva kakva smo pronašli na www.cepin.online.com, nude i mještani. Dogodilo se to početkom mjeseca, oko 22 sata, no neobično svjetlo neki su vidjeli dva puta i to s razmakom od točno četiri minute.
Bio je to leteći tanjur

"Prolazili smo autom kroz Matoševu kad smo vidjeli bljesak lijevo od Doma zdravlja. Pomislili smo da nešto nije uredu s vanjskom rasvjetom, ali kad se za četiri minute ponovno pojavilo, bili smo u Kozarčevoj, u dijelu gdje nema vanjske rasvjete. Svijetloplavi bljesak preko cijelog Čepina... poput golemog plašta. Bilo je zastrašujuće, nikad takvo što nismo vidjeli. Ukućani su mi rekli da je u tom trenutku toliko pao napon struje da je žarulja od 75 vati izgledala kao upaljač", kaže jedan mještanin, dok ga kolega dopunjuje: "Bio je to leteći tanjur - vidio sam ga točno u to vrijeme." Neki su se, pročitavši komentare, prisjetili da im je u to vrijeme hladnjak čudno radio, a svjetlo treperilo. Dio mještana s kojima smo razgovarali (a koji su također vidjeli svjetlost) pretpostavljaju kako je bila riječ o kometu ili nečem sličnom, te dodaju kako su i oni primijetili da je struja bila poremećena, i da je opao pritisak vode. Čudan je pritisak u tome trenu bio i u zraku, komentiraju drugi.
Neko čudno svjetlo

"U dva navrata golema je svjetlost dolazila s istoka, kratkog trajanja. Drugi put bila je veća. A vani je vjetar stao, i čudan pritisak zraka nastao. U kući slab pritisak vode, vanjska rasvjeta prekinuta na nekoliko minuta. Svjetlost je bila poput iznenadnog izlaska sunca... Bilo je istovremeno fascinantno i zastrašujuće!" prepričava vidjelac. "Do sada sam bio uvjeren da je bilo nešto s električnim vodovima iznad moje kuće, budući da je tu noć padala kiša i puhao jak vjetar", dodaje drugi Čepinac.

Svjetlost se, rekli su nam jučer mještani, više ne pojavljuje. No i dalje se o tome priča, potvrđuje nam majka koja je s dvoje djece šetala Matoševom. Mještanka B. C. tome događaju nije svjedočila, ali misli da tu ipak ima nešto. "Ne vjerujem da se netko susreo s izvanzemaljcima, ali nešto se čudno događa. S kružnog toka na obilaznici prema Podgoraču i iz mog dvorišta svake noći zabezeknuto gledam u neko čudno svjetlo. Baš svijetli! Već me godinama, posebice ljeti, to jako zaokuplja. Ako su to izvanzemaljci, onda sam ja na njih već naviknula", dodaje naša sugovornica.

Jedni kažu kako više ne vole ni kroz prozor noću pogledati, a drugi se šale na taj račun tvrdeći kako se njima "crveno svjetlo palilo u autu jer su sigurno izvanzemaljci ostali bez goriva pa mu ga preko crijeva isisali i pretočili u NLO". Marjan Kovačević iz Matoševe mirno je jučer orezivao krušku ispred kuće. Ništa on nije zamijetio, štender na krovu mu je u redu i sa strujom nije imao problema. U policijskoj postaji su nas s osmijehom dočekali kada smo provjeravali je li im netko prijavio misteriozne događaje. Dežurni nam je kazao kako nitko, koliko on zna, nije prijavljivao izvanzemaljce. A da i jest, vjerojatno ni oni ne bi znali što bi s njima činili. Ne vjerujemo da imaju osobne iskaznice da se vidi odakle su došli, a goste nije, složit ćete se, primjereno odmah strpati u zatvor jer sa sobom nemaju dokumente.
Darko PEJIĆ

 

preneseno sa
http://hot.net.hr/pregled.html?url=http://www.glas-slavonije.hr/227206/3/Cepincani-Bio-je-to-leteci-tanjur-Svjetlost-je-bila-poput-iznenadnog-izlaska-sunca

 

 

 

 

Jedni kažu, kako više ne, vole ni kroz, prozor noću, pogledati, a drugi se šale

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno