Nedjelja 17 Listopad 2021

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

NLO RTANJ?

22 Ožu 2014
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

 nlo rtanj   

 

TRAŽI POMOĆ:
 Fotograf iz Zaječara sinoć uslikao NLO iznad Rtnja!
 
 

Izgleda šašavo, ali opet sam večeras ufotkao istu stvar! Primetio sam je u 22.48. Imalo je istu putanju kao juče... Tražim dobrovoljca koji će sa mnom ići sutra da vidimo o čemu je reč, kaže Zaječarac Zoran Zetović Zeta

ZAJEČAR - Misterija iznad Rtnja!

 

Fotograf iz Zaječara Zoran Zetović Zeta svojim fotoaparatom zabeležio je neobičan prizor na noćnom nebu iznad Srbije - misterioznu svetlost koja je lebdela iznad Rtnja, jedne od najmističnijih srpskih planina za koju se veruje da krije drevnu piramidu.

 rtanj2   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

"Izgleda šašavo, ali opet sam večeras ufotkao istu stvar!!! Primetio sam je u 22h i 48 min. Imalo je istu putanju kao juče, ova fotka je sastavljena od 16 fotki spojenih u jednu gde se vidi kakva je putanja bila. Fotkao sam je do 23h i 23 min. posle je zašla iza Rtnja. Tražim dobrovoljca koji će sa mnom ići sutra da vidimo o čemu je reč,naravno ako se ponovo pojavi u isto vreme i na istom mestu", napisao je Zoran na svom Fejsbuk profilu ispod fotografija čudne pojave na nebu.

.

rtanj3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

U svojim postovima na FB Zaječarac kaže i da se bavi astronomijom iz hobija, ali da ovo još nije video... "Mars sigurno nije, niti je neka planeta. On se vidi tek kasno noću na istočnom nebu...ovaj objekat se inače kreće prividno brže nego planete...

.

rtanj4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Svetleo je belo, zeleno, plavo i crveno

Zetović kaže i da je nepoznati objekat na nebu dugo posmatrao dvogledom - svetleo je belo, zeleno, plavo i crveno... i isijavao je jakom svetlošću pre nego što ga je zabeležio fotoaparatom.

.

   rtanj5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

preneseno sa

http://www.kurir-info.rs

 

 

 

 

 

 

Zaječara Zoran Zetović Zeta, svojim fotoaparatom, zabeležio, je neobičan prizor, na noćnom nebu iznad

 

 

 

 

 

 

  

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno