Subota 16 Listopad 2021

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

namjerno izazvan potop.zašto??

25 Svi 2014
(Reading time: 3 - 5 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

  Velimir-Abramovic-600x348

Profesor dr Velimir Abramović:


 POSTOJE JASNI DOKAZI DA JE POTOP KOJI NAS JE ZADESIO VEŠTAČKI IZAZVAN!
 
 Dok neki odmahuju rukom i tvrde da je po sredi teorija zavere, drugi su apsolutno sigurni da ciklon Tamara nije došao tek tako i kao posledica klimatskih promena.

Veliki broj stručnih ljudi smatra da su tragične poplave koje su zadesile Srbiju, BiH i Hrvatsku prouzrokovane HARP-om (visokofrekventni program za aktivno istraživanje aurore). Među njima, i profesor dr Velimir Abramović.

 

Ciklon koji je doneo veliku nesreću, za njega nije nikakva teorija, već „realnost naučnih eksperimenata“. I to onih koji su se, kako kaže, nadovezali na rad Nikole Tesle.

- Ovo nije bila teorijska kiša, nego prava. Očekujem sledeće nedelje još padavina – tvrdi Abramović u razgovoru za „Vesti“.

Rusi počeli istragu

- Aktivnih HARP antena na području Srbije nema, ali one mogu biti postavljene bilo gde na planeti Zemlji. Uz pomoć iz Rusije koja je došla u Niš, stigla je i ekipa inženjera i fizičara, stručnjaka za meteorološka oružja. Oni su došli da ispitaju sve te stvari – tvrdi naš sagovornik.

Ovaj profesor ističe da te eksperimente ne mogu da rade političari, već naučnici bez morala. Čovek koji slovi za najvećeg poznavaoca rada Nikole Tesle, smatra da postoji nekoliko dokaza da je područje tri države zadesio veštački izazvan ciklon.

- Prvo, još je Tesla otkrio da munje, odnosno elektromagnetno pražnjenje izaziva padanje kiše. A kiša je danima padala bez njih. Zašto? Pa, kada veštački dodajete elektromagnetsko polje neophodno za kondenzaciju pare, onda nema pražnjenja, dakle nema munja – objašnjava Abramović i navodi drugi dokaz o veštački izazvanoj stihiji:

- To nisu bile kapi, već mlazevi – jasno koncentrisani tačno nad srpskom teritorijom. Od kada je kiša etnički opredeljena? Tu preciznost je moguće naštelovati sa dve frekvence.

Treće, tri dana pre padanja kiše ciklon je kružio. To je u stvari bilo sakupljanje vlage neophodne za padanje kiše. Kada je sakupljeno dovoljno, ciklon se nacentrirao tačno nad Srbijom. Potom je dodata elektromagnetna frekvencija za kondenzaciju vlage i počeo je da pada taj mlaz kiše.

Posebno je interesantno, objašnjava, da je taj ciklon trajao nad regijom tri dana, ali je, ističe, imao i oscilacije.

- Kada nestane dovoljno vlage, i kada počne padavina da slabi, onda ciklon počne da se premešta prema Karpatima. Pruži se ka tamo, pokupi vlagu, i ponovo se vrati i izruči kišu na istu teritoriju. To se dogodilo tri, četiri puta tokom padavina.

Četvrto, kod naglog isključivanja grejanja jonosfere, odnosno HARP-a, rupa koja je napravljena vraća se vrlo brzo ka zemlji. U tom procesu se formiraju niskofrekventni jonosferski talasi koji se nazivaju tektonski jer ulaze u rezonancu tektonskim pločama, i u toku od tri dana nakon isključivanja HARP-a mora da se desi zemljotres tu ili u neposrednoj blizini. Već drugog dana je bio zemljotres u Albaniji, a zatim i u Republici Srpskoj – kategoričan je Abramović.

Najjače klimatološko oružje

- HARP je trebao da se koristi za ispitivanja jonosfere, a sada je jedan od najjačih klimatoloških oružja. Jonosferski sloj je veoma nabijen pozitivnim elektricitetom i kada taj sloj (koji je zimi na 50, a leti na 70 kilometara od zemlje) grejete visokofrekventnim elektromagnetskim talasima, onda se u jonosferi pojavi rupa. U tu rupu, sa tla na koji želite da delujete pojuri topao vazduh i tamo se hladi, a onda elektromagnetnim frekvencijama možete da izazovete kondenzaciju vlage i kišu – tvrdi Velimir Abramović.

Priča o HARP antenama punila je srpske medije, ali niko nije uspeo da ih nađe. Kod građana je očigledno ostavila utisak, pa je od izbijanja poplava za manje od dva dana peticiju za uklanjanje tih antena iz Srbije potpisalo više od 12.000 građana. Međutim, Velimir Abramović tvrdi da one uopšte nisu kod nas.

Na pitanje zašto je baš neko namerno napravio ovakvu tragediju u Srbiji, Abramović kaže da to deo „socijalnog eksperimenta društva bez države“, odnosno „kako može da se društvo samoorganizuje bez institucija“.

Svi ovi navodi svode se na – verujte ili ne, jer na žalost u državi koja se diči Nikolom Teslom, prema rečima sagovornika „Vesti“ ne postoji kredibilni institut koji bi mogao da zvanično potvrdi ili opovrgne priču o HARP-u.

- Da bi se ovo sve dokazalo morali bi da imamo državnu komisiju koja bi izvršila nezavisna merenja, a mi to nemamo – zaključuje Abramović.

Tesla shvatio opasnost

- Delovanje HARP-a pratim i kao Teslinu tehnologiju. U svom dnevniku, koji je vodio svaki dan, on je 1889. u Kolorado Springsu zapisao da su on i njegov asistent Cito morali da pobegnu iz laboratorije jer je počela da pada olujna kiša, a među aparatima su proradili kratki spojevi. I oni su jedva živu glavu spasli. Dakle, to je prvo Tesla probao. Kasnije je probao i samo grejanje jonosfere uz pomoć ultravioletnih lampi, koje su se nalazile na kuli Vanderklif. Međutim, on je odustao od eksperimenta jer je shvatio da bi to moglo dovesti do likvidacije života na zemlji – kaže Velimir Abramović.

 

preneseno sa
http://www.vestinet.rs/info/profesor-dr-velimir-abramovic-postoje-jasni-dokazi-da-je-potop-koji-nas-je-zadesio-vestacki-izazvan

 

 

 

 

 

Delovanje HARP-a, pratim i kao, Teslinu tehnologiju, U svom dnevniku, koji je vodio svaki

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno