Subota 16 Listopad 2021

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

Mars,uništen usljed atomskog rata.

28 Ruj 2015
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Mars Zemlja 600x374

     

Planeta Mars je nekada bila naseljena drevnom civilizacijom koja je zbrisana usled nuklearnog rata.(VIDEO)

Oni koji veruju u vanzemaljce tvrde da je crvena planeta – Mars nekada bila naseljen drevnom civilizacijom koja je zbrisana usled nuklearnog rata.

Poslednji u nizu dokaza za to je „Marshendž“ koji predstavlja kamenite drevne građevine. Ova „građevina“ na Marsu neodiljivo podseća na Stounhendž koji se na Zemlji u Velikoj Britaniji.

Skot Vering iz UFO Sightings Daily je rekao: „Ovo je nešto neverovatno. U pitanju su dva kruga kamenja u čijem centru se nalazi kamenje koje formira kvadrat.“

  mars 600x397    

On je rekao da je video još neke slične građevine na drugim fotografijama NASA-e, istakavši da se često javljaju krugovi kamenja i to obično na malim brdima.

Prvi koji je uočio sličnost između čudne formacije na Marsu i čuvene kamene formacije na Zemlji je osoba iza Jutjub kanala po imenu Mister Enigma.


U jednom od njegovih snimaka, vlasnik video snimka je naveo da građevina neodoljivo podseća na kamenu formaciju Stounhendž koja se nalazi u Ejmsburiju, u Velikoj Britaniji.

Postoje brojne teorije o tome zbog čega je Stounhendž sagrađen, uključujući teorije o drevnoj astronomiji ili astrologiji, pošto je kamenje poređano tako da odgovara određenim astronomskim događajima.

NASA smatra da su sva otkrića koja su do sada napravili lovci na vanzemaljce ustvari posledicepareidolije – optičke iluzije do koje dolazi kada mozak pobrka nepoznate oblike i šablone sa sličnim, poznatim oblicima i šablonima, zbog čega recimo dolazi do uočavanja obrisa lica na kamenju.

preneseno sa
http://www.vestinet.rs

 

 

 

 

 

 

slične,građevine,NASA,lovci,na vanzemaljce

  

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno